Berkman Tankstation De Lier

Tank nu zeer voordelig bij tankstation Berkman De Lier. Maak jouw auto helemaal rijklaar met onze roll-over, bandenpomp en stofzuigers!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Doe mee en win!

Door jouw gegevens in te vullen in onderstaand formulier, doe je mee met de winactie en maak je deze maand kans op één maand gratis autowassen. Laat je gegevens achter en wie weet word jij de gelukkige winnaar!

Naam(Vereist)

Wassen met 25% korting!

Bij Berkman de Lier kun je tegenwoordig erg voordelig jouw auto wassen in onze vernieuwde carwash! Wanneer je (minstens) 25 liter tankt, krijg je 25% korting op de Fuelwash!
Je kunt de wasbeurt krijgen door jouw tankbon in te leveren (tijdens openingstijden) aan de balie van de werkplaats van het naastgelegen autobedrijf van Van Essen.

Webshop Carwash

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 (E5) en voor Euro 95 (E10).

Services

Wij bieden verschillende soorten services aan, namelijk: stofzuigers, een gratis bandenpomp en een roll-over.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende opties zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove,  TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden tankstation de Lier

Je kunt iedere dag 24h bij ons komen tanken.

De wasstraat is geopend op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag 08:00 – 22:00 uur
Zaterdag 08:00 – 20:00 uur
Zondag 10:30 – 20:00 uur

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Benzineprijs De Lier

De meest actuele benzineprijs bij Berkman De Lier vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken De Lier

Kom goedkoop tanken bij Berkman De Lier aan de Lierweg 107! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in De Lier tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement