Vraag jouw Berkman Particuliere Laadpas nu aan!

Wat leuk dat je de Berkman particuliere laadpas aan wil vragen. Je doet dit door het formulier op deze pagina in te vullen. Nadat je het formulier hebt ingevuld doen we een snelle check of jij voldoet aan de voorwaarden om een laadpas aan te vragen. Daaronder valt ook een kredietcheck. Voor de kredietcheck schrijven we eenmalig €1,00 administratiekosten af van je rekeningnummer. Binnen no-time weet je of jouw aanvraag goedgekeurd is!
Daarna hoef je alleen nog de IDIN check te voltooien. Deze verificatie checkt of jij ook daadwerkelijk de persoon bent van wie de gegevens zijn ingevuld. Handig!
Heb je al een tankpas? Dan kan je hem ook makkelijk alvast linken met je nieuwe laadpas!
Heb jij nog vragen over de laadpas? Neem dan contact met ons op!
NB Vul daarom altijd de correcte gegevens in. Zit er een foutje in je aanvraag? Dan is er een kans dat je aanvraag afgewezen wordt.
Visual

Alle voordelen van de Berkman laadpas

wekelijks_facturen

De Berkman Mobilitycard EV Laden app

Jouw online omgeving waarin je alles over de laadpas eenvoudig beheert. Alles wat je nodig hebt op 1 plek! Je kan er bijvoorbeeld de realtime beschikbaarheid van alle laadplekken zien en jouw laadbonnen.

betaal_achteraf

Makkelijk te gebruiken

Een ander belangrijk kenmerk van de Berkman laadpas is de flexibiliteit. Zowel particuliere eigenaren van elektrische voertuigen als zakelijke gebruikers kunnen de laadpas afstemmen op hun specifieke vereisten!

voordelig_tanken

Geen maandelijkse kosten

Je betaalt geen maandelijkse gebruikskosten. Hierdoor zorgen we dat je maandelijks voor een zo laag mogelijke prijs kunt laden. Wel is er een kleine vergoeding van 5% per kWh.

Contactloos_betalen

Contactloos betalen

Bij elke laadbeurt betaal je eenvoudig en snel via contactloos betalen via de app, zodat jij direct weer verder kunt touren. Dat is wel zo makkelijk voor jou!

Geen_pas_of_abo

Geen aanschafkosten

Bij het aanschaffen van de Berkman laadpas worden geen aanschafkosten gerekend. Je kunt hem dus volledig gratis aanvragen!

 

Nederland

Overal laden

Met de Berkman Laadpas laad jij bij meer dan 300.000 laadpalen door heel Europa heen!

Let op! De laadpas heeft andere algemene- en privacy voorwaarden dan de reguliere tankpas.

Klik hieronder om deze voor beiden te lezen en daardoor zo goed mogelijk voorbereid te zijn om jouw laadpas aan te vragen!

 

Berkman Spaarprogramma Mobility Card tankpas
Visual
Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.