Spaar mee met het spaarprogramma van Berkman

Kom jij sparen met Berkman? Je spaart met de tankpas één punt per liter die je tankt!

Berkman Spaarprogramma
Visual

Spaar voor gratis producten en kortingen

Extra veel voordeel met je Tankpas. Van ons. Voor jou!

Wij introduceren het Berkman Spaarprogramma. Een omgeving waar we onze loyaalste klanten extra in het zonnetje zetten! Elke particuliere tankpas gebruiker spaart namelijk voor: toffe producten, gratis wasbeurten en korting op de leukste dagjes weg!

Zo werkt sparen bij Berkman

Met een particuliere tankpas van Berkman spaar je automatisch en geheel gratis punten voor in het Berkman Spaarprogramma. Na het aanvragen van de particuliere tankpas ontvang jij een mail met inloggegevens voor het spaarprogramma.

Spaarprogramma tankpas met Telefoon
Berkman Spaarprogramma
Visual

Direct je tankpas aanvragen

Activeer je account en spaar gelijk mee

Na de verificatie van je account ontvang je 100 punten van ons, die je direct al kan gebruiken toffe uitjes en producten! Per liter die jij tankt, ontvang je één spaarpunt.

Verzilver je spaarpunten voor hoge kortingen op cadeaus in het spaarprogramma. Bekijk het Berkman Spaarprogramma en kies waar jij voor wilt gaan sparen! Een wasbeurt voor je auto voelt altijd lekkerder wanneer je weet dat het gratis is.

Dus, hoe vaker je bij ons komt tanken, des te groter je voordelen worden!

navigatie-berkman

Veelgestelde vragen

Het Berkman spaarprogramma is een programma dat is ontwikkeld om iets terug te geven aan onze vaste klanten. Door middel van het programma kun je als klant punten sparen met iedere tankbeurt. Iedere liter staat voor één punt die je vervolgens uit kunt geven op onze online webshop. Op deze webshop kun je korting krijgen voor toffe producten, diensten en uitjes. Het spaarprogramma is alléén voor onze tankpashouders. Deze kan iedereen online aanvragen op deze pagina. Tot slot zijn de punten maar 1 jaar geldig, dus wacht niet te lang met het kijken naar ons brede assortiment!

Na het binnen krijgen van je Berkman Particuliere tankpas pas zul je een account activatie link ontvangen. Via deze link kun je je makkelijk registreren om mee te doen met het spaarprogramma.

Als je nog geen Tankpas pas hebt aangevraagd dan kan dit op deze pagina.

Indien je de tankpas binnen hebt gekregen, maar nog steeds geen mailtje hebt gehad, dan kun je tijdens kantoortijden (werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur) telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0180-643643. Uiteraard kun je te allen tijde ook een mail sturen naar klantenservice@berkman.nl. Wij helpen je dan graag vanaf daar verder.

Nadat je bent geregistreerd voor het spaarprogramma spaar je automatisch met iedere tankbeurt (betaald met jouw Berkman tankpas) voor punten. Deze punten worden automatisch binnen 5 werkdagen toegevoegd in het spaarprogramma.

Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.