Voor welke Berkman Pas ga jij?

Op deze pagina vind jij alle passen van Berkman die jou het tanken en/of laden zo gemakkelijk mogelijk maken!

Berkman Spaarprogramma Mobility Card tankpas
Visual

Berkman Particuliere Tankpas

Hé tank topper! Standaard tanken met korting? Wij zorgen voor betaalbare brandstoffen zodat jij voordelig op pad kunt!

Particuliere Tankpas aanvragen

Berkman Particuliere Laadpas

Heb jij gekozen voor een elektrisch voertuig? Wij begrijpen de uitdagingen van modern en duurzaam rijden. Daarom introduceren we met trots onze Berkman Laadpas, waarmee tanken en laden naadloos samenkomen.

Particuliere Laadpas aanvragen

Berkman Particuliere Hybride Pas

Ben je op zoek naar een particuliere oplossing voor hybride rijden? Je kunt jouw pas nu gebruiken voor tanken én laden! Vraag jouw pas aan via het tankpas formulier en geef aan dat jij wil tanken én laden.

Hybride Pas aanvragen

Berkman Zakelijke Tankpas

Berkman helpt zakelijke automobilisten altijd voordelig onderweg te blijven zonder ingewikkelde rittenadministratie of voorafbetalingen.

Zakelijke Tankpas

Berkman Zakelijke Laadpas

Berkman helpt zakelijke automobilisten altijd voordelig onderweg te blijven zonder ingewikkelde rittenadministratie of voorafbetalingen. Ook voor elektrische rijders!

Zakelijke Laadpas

Alle voordelen van de Berkman pas

Tanken met korting

Voordelig laden en tanken

Betaal met de pas en krijg standaard 1 cent extra korting op de pompprijs. Bij laden met de Berkman pas betaal jij geen maandelijkse kosten!

Cadeaus_sparen

Cadeaus sparen

Bij iedere tankbeurt spaar jij voor geweldige cadeaus en uitjes! Wij geven jou alvast de eerste 100 punten om goed van start te gaan. Voor welk item ga jij?

Contactloos_betalen

Contactloos betalen

Bij elke tank en/of laadbeurt betaal je eenvoudig en snel via contactloos betalen, zodat jij direct weer verder kunt touren. Dat is wel zo makkelijk voor jou!

Mijn_berkman

Mijn Berkman

Jouw online omgeving waarin je alles over de pas eenvoudig beheert. Al jouw administratie en bonnen vind je op één overzichtelijke plek!

voordelig laden

Geen maandelijkse kosten

Naast jouw tank transacties zitten er geen maandelijkse extra kosten verbonden aan de pas.

nederland landkaart

Landelijke dekking

Tank met de pas bij meer dan 125 tankstations in Nederland & laad met de laadpas op meer dan 500.000 laadpunten in heel Europa! Waar kom jij het liefst?

Wil je eerst meer informatie over de tankpas of laadpas?

De informatie brochure vertelt je alles wat je wil weten! Alle feiten, cijfers en informatie die je nodig hebt bij het aanvragen van je tankpas of laadpas.

 

Berkman particuliere brochure
Visual
Berkman Tankpas brochure particulier

Veelgestelde vragen

Je kunt bij bijna alle stations van Berkman tanken met korting! Bij enkele stations kun je nog niet gebruik maken van de korting met de pas. Je kunt hier wel de pas gebruiken om te betalen, maar krijgt geen korting op de brandstofprijs. De stations waar jij wel korting krijgt zijn:

Dat gaat heel eenvoudig via dit aanvraagformulier!

Met de Berkman tankpas kun je tanken bij meer dan 75 Berkman tankstations door heel Nederland! De pas gebruik je als contactloos betaalmiddel en elke maandag krijgt u een wekelijkse factuur die standaard op woensdag van uw rekening afgeschreven wordt. Je krijgt met de tankpas €0,01 korting op de pompprijs en je spaart voor leuke extra’s in het spaarprogramma. Meer weten? Je kunt hier de informatiebrochure aanvragen. De pas vraag je via deze pagina direct aan.

Vervelend dat jouw pas nog niet binnen is! Het is goed om te controleren of jij alle benodigde stappen correct hebt doorlopen. Je pas wordt opgestuurd nadat de volgende stappen doorlopen zijn:

  1. Binnen 1-2 werkdagen ontvang jij een mail vanuit Berkman met een IDIN verificatie check persoonsgegevens. Onderteken dit document digitaal via de Mail. Deze mail ontvang je met Signicat als afzender. Pas na ondertekening kan jouw aanvraag verder verwerkt worden. Heb je deze niet ondertekend? Dan wordt de pas ook nog niet verstuurd.
  2. Binnen 1-2 dagen ontvang jij een mail met inloggegevens. Daarmee kun jij een account maken in jouw eigen ‘Mijn Berkman’ omgeving, waar jij je facturen en tankacties kan bekijken. In deze omgeving activeer jij straks ook je tankpas.
  3. Na ontvangst van je inloggegevens krijg jij ook na 1-2 werkdagen, een factuur voor de eenmalige administratiekosten van €1. Deze incasseren we automatisch van het rekeningnummer dat je bij ons hebt opgegeven.
  4. Als de incasso van de administratiekosten is gelukt sturen we de tankpas aan je op. Dit duurt meestal 3-4 werkdagen na ontvangst van de factuur.

Zoals je leest komt er best wat kijken bij de aanvraag. Dat komt omdat de pas een betaalpas is, die mogen we niet zomaar aanmaken voor je. Heb je de stappen doorlopen en is jouw aanvraag langer dan 10 werkdagen geleden goedgekeurd? Neem dan even contact op met de klantenservice!

De IDIN verificatie checkt of jij ook daadwerkelijk de persoon bent van wie de gegevens zijn ingevuld. Zo voorkomen we dan Persoon A de gegevens invult van Persoon B, zonder dat Persoon B hiervan op de hoogte is. Deze check is wettelijk verplicht als het gaat om aanvragen van een betaalpas en automatische incasso’s. Het IDIN document onderteken je digitaal door als het ware een IDEAL betaling te doen, zonder daadwerkelijk een geldbedrag te betalen. Geen zorgen, dit is allemaal netjes afgeschermd in een beveiligde omgeving.

Binnen 1-2 werkdagen nadat jouw tankpas goedgekeurd is, ontvang jij een mail of SMS van afzender Signicat met een IDIN verificatie check persoonsgegevens. Via dit bericht kun jij met je bankgegevens bevestigen dat jij de juiste persoon bent.

Let op: Jouw tankpas aanvraag wordt pas verwerkt als dit document is ondertekend. Zonder ondertekening ontvang je dus ook geen tankpas. Kom je er niet uit? Neem dan vooral contact op met de klantenservice!

Alle FAQs
Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual