Tankstation is open

Schellenboom
tankstation Hoek van Holland

Even bijtanken? Dat kan voordelig bij ons Schellenboom tankstation in Hoek van Holland!

tankstation hoek van holland schellenboom
Visual
Schellenboom Tankstation Hoek van Holland

Contact

Prins Hendrikweg 50
3151 AE Hoek van Holland
Nederland

0174 387 180

Openingstijden

Tanken

Ma

24 uur geopend

Di

24 uur geopend

Wo

24 uur geopend

Do

24 uur geopend

Vr

24 uur geopend

Za

24 uur geopend

Zo

24 uur geopend

Faciliteiten

Betaalmethodes

Brandstoffen

Tanken bij Schellenboom tankstation Hoek van Holland

Snel en voordelig tanken én je auto rijklaar maken doe je bij Schellenboom Hoek van Holland, deel gemeente van de gemeente Rotterdam. Hoek van Holland is een kustplaats in Zuid-Holland, gelegen op de oever van de Nieuwe Waterweg waar deze de Noordzee bereikt. Bij Hoek van Holland denk je daarom al snel aan het Hoek van Hollandse strand, verder is de pier van Hoek van Holland ook een aanrader om even langs te gaan. Het tankstation ligt naast de N223, dus je bent ook snel weer onderweg nadat je jouw wagen volgetankt hebt of wanneer je wagen weer spik en span is door de wasstraat. Kom snel is een keer langs bij Schellenboom Tankstation Hoek van Holland voor de voordelige liters! Het tankstation werkt met zelfbediening, waarbij de klant zelf zijn brandstof tankt en vooraf aan een betaalautomaat afrekent, dit zorgt onder andere voor een snelle tankservice en dat je 24/7 kan tanken in Hoek van Holland. Betalen kan onder andere via onze Berkman particuliere tankkaart, met mobiel betalen of gewoon met een bankkaart.

Voordelig Tanken bij Berkman

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. We houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat jij altijd voordelig bij ons terecht kunt voor jouw benzine, diesel, lpg, autogas en andere brandstoffen. De Berkman tankstations behoren zo officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland!

Elektrisch laden en Snelladen in Hoek van Holland

Het mooie station in Hoek van Holland is ook voorzien van laadpalen! Je kunt dus ook met jouw elektrische auto terecht aan de Prins Hendrikweg. We hebben zowel reguliere laadpalen als snellaadpalen voor je beschikbaar.

Berkman Tankstations

Berkman heeft een netwerk van meer dan 125 tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan horeca, verschillende wasmogelijkheden en een bandenpomp.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het tankstation overzicht. Via postcode of plaatsnaam zoek je gemakkelijk of er bij jou in de buurt een Berkman pompstation zit.

Benzineprijs Hoek van Holland

De meest actuele benzineprijs bij Schellenboom Hoek van Holland vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat je vandaag betaalt voor jouw brandstof! Vergelijk onze benzineprijzen en profiteer van onze brandstofkortingen.

Goedkoop tanken Hoek van Holland

Kom goedkoop tanken bij Schellenboom Hoek van Holland! Berkman is één van de voordeligste energieaanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Schellenboom tankstation in Hoek van Holland tank je dus voordelig. Maak gebruik van onze Berkman tankpas en profiteer van extra brandstofpromoties.

Tankstations in de buurt

Is het erg druk hier en heb je geen zin om in de rij aan te sluiten? Binnen no-time ben je bij één van onze andere tankstations in de buurt!

Berkman Tankstation de Lier

Krekt Autobanden Tankstation Loosduinen

Berkman Tankstation Schiedam Laan van Bol’es

Berkman tankstations - navigatie
Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.