Feest mee tijdens het Fuel Festival van Berkman

Bij Berkman tankstations tank je altijd al voordelig, maar tijdens het Fuel Festival tank jij nóg voordeliger! Ontdek waar het festival dit keer oppopt, schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Fuel Festival
Visual

Het Fuel Festival komt naar …..

Bereid je voor op maximale kortingen tijdens het Fuel Festival van Berkman!

Hoe kun je deel uitmaken van dit spectaculaire festival? Het is eenvoudig: houd onze socialmediakanalen en je e-mailinbox scherp in de gaten. We onthullen namelijk een paar dagen van tevoren op welke dagen het festival plaatsvindt en welke verbluffende kortingen je kunt verwachten. Of je nu diesel, benzine, of een alternatieve brandstof nodig hebt, het Fuel Festival van Berkman zorgt ervoor dat je voorzien bent tegen de best mogelijke prijs.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in en ontdek waar het Fuel Festival neerstrijkt. Zorg dat je geen enkele update mist en maak je klaar om voordelig te tanken. 🚗💨

Op dit moment is het Fuel Festival bij de volgende tankstations actief:

Bekijk de tankstationpagina’s van de deelnemende stations voor betaalmogelijkheden, faciliteiten en meer. Het Fuel Festival geldt voor alle klanten van bovengenoemde stations, zakelijk en particulier en gelden voor alle betaalmiddelen die op de betreffende stations beschikbaar zijn!

Ballonnen Fuel Festival 1
Visual
Berkman Fuel Festival

Het Fuel Festival is het pop-up festival van Berkman. Het tourt langs verschillende Berkman stations! Komt het Fuel Festival langs bij jouw Berkman station? Dan tank jij gedurende het festival met extra hoge kortingen op de landelijke adviesprijs op dit station.

Dat verschilt! Het Fuel Festival tourt langs onze verschillende Berkman stations. Wil je weten wanneer het festival bij jou langskomt? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of houdt onze social media in de gaten! Op deze actiepagina vind je ook altijd de actieve stations.

Dat verschilt per periode en per station! Houd onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor de specifieke kortingen per periode. Handig om te weten is dat de korting altijd geldig is op de landelijke adviesprijs.

Ballonnen Fuel Festival

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.