Ken jij de voordelen van de Berkman Tankpas al?

Vraag hier jouw gratis informatie brochure aan!

En wil je direct jouw Berkman Particuliere Tankpas aanvragen? Dat doe je hier!

Tankpas brochure

Alle informatie die je nodig hebt bij het aanvragen van je tankpas.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Visual

Alle voordelen van de Berkman tankpas

Tanken met korting

Tanken met korting

Betaal met de pas en krijg standaard 1 cent extra korting op de pompprijs. Wij zorgen voor betaalbare brandstoffen zodat jij voordelig op pad kunt!

Cadeaus_sparen

Cadeaus sparen

Bij iedere tankbeurt spaar jij voor geweldige cadeaus en uitjes! Wij geven jou alvast de eerste 100 punten om goed van start te gaan. Voor welk item ga jij?

Contactloos_betalen

Contactloos betalen

Bij elke tankbeurt betaal je eenvoudig en snel via contactloos betalen, zodat jij direct weer verder kunt touren. Dat is wel zo makkelijk voor jou!

Mijn_berkman

Mijn Berkman

Jouw online omgeving waarin je alles over de tankpas eenvoudig beheert. Al jouw administratie en tankbonnen vind je op één overzichtelijke plek!

Geen maandelijkse kosten

Geen maandelijkse kosten

Naast jouw tank transacties zitten er geen maandelijkse extra kosten verbonden aan de tankpas.

nederland landkaart

Landelijke dekking

Tank met de pas bij meer dan 125 tankstations in Nederland! Waar tank jij het liefst?

Tank voordelig met jouw eigen Berkman tankpas!

Met jouw particuliere tankpas tank jij extra voordelig! Je spaart voor leuke extra’s, krijgt standaard korting op de pomp prijs en je hebt altijd inzicht in jouw tank transacties in je persoonlijke Berkman omgeving.

tankpas
Visual
Berkman Tankpas

Veelgestelde vragen

Je kunt bij bijna alle stations van Berkman tanken met korting! Bij enkele stations kun je nog niet gebruik maken van de korting met de pas. Je kunt hier wel de pas gebruiken om te betalen, maar krijgt geen korting op de brandstofprijs. De stations waar jij wel korting krijgt zijn:

Dat gaat heel eenvoudig via dit aanvraagformulier!

Met de Berkman tankpas kun je tanken bij meer dan 75 Berkman tankstations door heel Nederland! De pas gebruik je als contactloos betaalmiddel en elke maandag krijgt u een wekelijkse factuur die standaard op woensdag van uw rekening afgeschreven wordt. Je krijgt met de tankpas €0,01 korting op de pompprijs en je spaart voor leuke extra’s in het spaarprogramma. Meer weten? Je kunt hier de informatiebrochure aanvragen. De pas vraag je via deze pagina direct aan.

Je kunt jouw pas alvast blokkeren via Mijn Berkman. Als jouw pas gestolen is, dan wil je misbruik natuurlijk voorkomen! Bel tijdens kantooruren (08:30 – 17:00) naar 0180-643 643. Dan sturen wij zo snel mogelijk een nieuwe tankpas jouw kant op. Houd je pasnummer bij de hand als je contact op neemt.

De IDIN verificatie checkt of jij ook daadwerkelijk de persoon bent van wie de gegevens zijn ingevuld. Zo voorkomen we dan Persoon A de gegevens invult van Persoon B, zonder dat Persoon B hiervan op de hoogte is. Deze check is wettelijk verplicht als het gaat om aanvragen van een betaalpas en automatische incasso’s. Het IDIN document onderteken je digitaal door als het ware een IDEAL betaling te doen, zonder daadwerkelijk een geldbedrag te betalen. Geen zorgen, dit is allemaal netjes afgeschermd in een beveiligde omgeving.

Binnen 1-2 werkdagen nadat jouw tankpas goedgekeurd is, ontvang jij een mail of SMS van afzender Signicat met een IDIN verificatie check persoonsgegevens. Via dit bericht kun jij met je bankgegevens bevestigen dat jij de juiste persoon bent.

Let op: Jouw tankpas aanvraag wordt pas verwerkt als dit document is ondertekend. Zonder ondertekening ontvang je dus ook geen tankpas. Kom je er niet uit? Neem dan vooral contact op met de klantenservice!

Alle FAQ's
Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.