Vraag jouw Berkman Zakelijke Laadpas nu aan!

In een tijd waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, speelt de Berkman laadpas een belangrijke rol in het ondersteunen van groene mobiliteit. Berkman, een bekende naam in de energiesector, heeft de laadpas geïntroduceerd als een handige oplossing voor elektrisch rijden. Met deze pas kunnen gebruikers niet alleen hun elektrische voertuigen opladen, maar leveren ze ook een bijdrage aan een schonere en duurzamere toekomst.
Visual

Alle voordelen van de Berkman laadpas

Berkman App

De Berkman Mobilitycard EV Laden app

Jouw online omgeving waarin je alles over de laadpas eenvoudig beheert. Alles wat je nodig hebt op 1 plek! Je kan er bijvoorbeeld de realtime beschikbaarheid van alle laadplekken zien en jouw laadbonnen.

makkelijk te gebruiken

Makkelijk te gebruiken

Een ander belangrijk kenmerk van de Berkman laadpas is de flexibiliteit. Zowel particuliere eigenaren van elektrische voertuigen als zakelijke gebruikers kunnen de laadpas afstemmen op hun specifieke vereisten!

voordelig laden

Geen maandelijkse kosten

Je betaalt geen maandelijkse gebruikskosten. Hierdoor zorgen we dat je maandelijks voor een zo laag mogelijke prijs kunt laden. Wel is er een kleine vergoeding van 5% per kWh.

Contactloos_betalen

Contactloos betalen

Bij elke laadbeurt betaal je eenvoudig en snel via contactloos betalen via de app, zodat jij direct weer verder kunt touren. Dat is wel zo makkelijk voor jou!

Geen aanschafkosten

Geen aanschafkosten

Bij het aanschaffen van de Berkman laadpas worden geen aanschafkosten gerekend. Je kunt hem dus volledig gratis aanvragen!

 

nederland landkaart

Overal laden

Met de Berkman Laadpas laad jij bij meer dan 500.000 laadpalen door heel Europa heen!

Let op! De laadpas heeft andere algemene- en privacy voorwaarden dan de reguliere tankpas.

Klik hieronder om deze voor beiden te lezen en daardoor zo goed mogelijk voorbereid te zijn om jouw laadpas aan te vragen!

 

Berkman Spaarprogramma Mobility Card tankpas
Visual
Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.