De Berkman Zakelijke Laadpas

In een tijd waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, speelt de Berkman laadpas een belangrijke rol in het ondersteunen van groene mobiliteit. Berkman, een bekende naam in de energiesector, heeft de laadpas geïntroduceerd als een handige oplossing voor elektrisch rijden. Met deze pas kunnen gebruikers niet alleen hun elektrische voertuigen opladen, maar leveren ze ook een bijdrage aan een schonere en duurzamere toekomst.

Berkman Tankpas en BIS
Visual

Geen maandelijkse kosten

Met de Berkman Laadpas betaal je eenmalig €1 administratiekosten voor het aanmaken van de laadpas. Je betaalt dus geen maandelijkse abonnementskosten voor de laadpas. Op deze manier zorgen we ervoor dat het jij voor een zo laag mogelijke prijs kunt laden.

Wekelijks overzicht van gespecificeerde BTW-facturen.

Minder administratie door wekelijks facturen te ontvangen die eenvoudig in te dienen zijn bij de belastingdienst.

 

Berkman Spaarprogramma Mobility Card tankpas
Visual

Altijd en overal laden

Of je nu in een traditionele benzineauto rijdt of hebt gekozen voor een elektrisch voertuig, wij begrijpen de uitdagingen van modern rijden. Daarom introduceren we met trots onze Berkman Laadpas, waarmee tanken en laden naadloos samenkomen. Bij Berkman draait alles om mobiliteit, en met de Berkman Laadpas willen we jouw reis zo soepel mogelijk maken. Ontdek de vrijheid van laden op meer dan 500.000 laadpalen door heel Europa, of je nu onderweg bent naar het werk, een weekendje weg gaat of gewoon je dagelijkse boodschappen doet. Het Berkman Laadpasnetwerk staat altijd voor je klaar.

Berkman Mobilitycard EV App

In de Berkman Mobilitycard EV App kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde laadpunten vinden. Zo kun je bijvoorbeeld met één klik op de knop alle snelladers in de buurt zien wanneer je net even wat minder tijd hebt om te laden. Stel jouw voertuig in en zo zie je alleen de laadpunten die relevant zijn voor jouw elektrische voertuig. De app is volledig gratis te downloaden!

Spaarprogramma tankpas met Telefoon
Visual

Alle voordelen van de Berkman laadpas

wekelijks_facturen

De Berkman Mobilitycard EV Laden app

Jouw online omgeving waarin je alles over de laadpas eenvoudig beheert. Alles wat je nodig hebt op 1 plek! Je kan er bijvoorbeeld de realtime beschikbaarheid van alle laadplekken zien en jouw laadbonnen.

betaal_achteraf

Makkelijk te gebruiken

Een ander belangrijk kenmerk van de Berkman laadpas is de flexibiliteit. Zowel particuliere eigenaren van elektrische voertuigen als zakelijke gebruikers kunnen de laadpas afstemmen op hun specifieke vereisten!

voordelig_tanken

Geen maandelijkse kosten

Je betaalt geen maandelijkse gebruikskosten. Hierdoor zorgen we dat je maandelijks voor een zo laag mogelijke prijs kunt laden. Wel is er een kleine vergoeding van 5% per kWh.

Contactloos_betalen

Contactloos betalen

Bij elke laadbeurt betaal je eenvoudig en snel via contactloos betalen via de app, zodat jij direct weer verder kunt touren. Dat is wel zo makkelijk voor jou!

Geen aanschafkosten

Bij het aanschaffen van de Berkman laadpas worden geen aanschafkosten gerekend. Je kunt hem dus volledig gratis aanvragen!

 

Nederland

Overal laden

Met de Berkman Laadpas laad jij bij meer dan 500.000 laadpalen door heel Europa heen!

Veelgestelde vragen

Met de Berkman Laadpas heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 500.000 laadpunten door heel Europa. Bekijk de Berkman Mobilitycard EV App voor alle laadpunten.

Geen probleem! De Berkman Laadpas integreert naadloos met jouw bestaande tankpas. Geniet van het gemak van één pas voor zowel tanken als laden. Een totaalpakket dat past bij jouw mobiliteitsbehoeften.

Download onze handige Berkman Mobilitycard EV App en krijg direct toegang tot realtime informatie over beschikbare laadpunten, transactiegeschiedenis en speciale aanbiedingen. Jouw mobiliteit, binnen handbereik. Klik hier voor de App Store.

Voor de Berkman Laadpas betaal je eenmalig €1 administratiekosten voor het aanmaken van de pas. Je betaalt hierna GEEN maandelijkse kosten. Wel rekenen we een toeslag van 5% per kWh.