De Berkman Zakelijke Laadpas

In een tijd waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, speelt de Berkman laadpas een belangrijke rol in het ondersteunen van groene mobiliteit. Berkman, een bekende naam in de energiesector, heeft de laadpas geïntroduceerd als een handige oplossing voor elektrisch rijden. Met deze pas kunnen gebruikers niet alleen hun elektrische voertuigen opladen, maar leveren ze ook een bijdrage aan een schonere en duurzamere toekomst.

Berkman Tankpas
Visual

Alle voordelen van de Berkman laadpas

wekelijks_facturen

De Berkman Mobilitycard EV Laden app

Jouw online omgeving waarin je alles over de laadpas eenvoudig beheert. Alles wat je nodig hebt op 1 plek! Je kan er bijvoorbeeld de realtime beschikbaarheid van alle laadplekken zien en jouw laadbonnen.

betaal_achteraf

Makkelijk te gebruiken

Een ander belangrijk kenmerk van de Berkman laadpas is de flexibiliteit. Zowel particuliere eigenaren van elektrische voertuigen als zakelijke gebruikers kunnen de laadpas afstemmen op hun specifieke vereisten!

voordelig_tanken

Geen maandelijkse kosten

Je betaalt geen maandelijkse gebruikskosten. Hierdoor zorgen we dat je maandelijks voor een zo laag mogelijke prijs kunt laden. Wel is er een kleine vergoeding van 5% per kWh.

Contactloos_betalen

Contactloos betalen

Bij elke laadbeurt betaal je eenvoudig en snel via contactloos betalen via de app, zodat jij direct weer verder kunt touren. Dat is wel zo makkelijk voor jou!

Geen_pas_of_abo

Geen aanschafkosten

Bij het aanschaffen van de Berkman laadpas worden geen aanschafkosten gerekend. Je kunt hem dus volledig gratis aanvragen!

 

Nederland

Overal laden

Met de Berkman Laadpas laad jij bij meer dan 300.000 laadpalen door heel Europa heen!

Overal laden, bij 300.000+ laadpalen in Europa

Eén van de voornaamste voordelen van de Berkman laadpas is het uitgebreide netwerk van laadstations. Of je nu onderweg bent voor werk of ontspanning, met de Berkman laadpas heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 300.000 laadstations verspreid over heel Europa. Dit maakt lange afstanden afleggen met je elektrische voertuig veel gemakkelijker en zorgeloos.

Inzicht in je verbruik en kosten

Het gebruiksgemak van de laadpas is ook een groot voordeel van de Berkman laadpas. Je kunt eenvoudig de laadpas aanvragen en ontvangen, waarna je deze kunt koppelen aan je online account in de app. Hierdoor heb je altijd inzicht in je laadgeschiedenis en kosten. Met de bijbehorende app kun je daarnaast in realtime de beschikbaarheid van laadstations controleren en navigeren naar de dichtstbijzijnde locatie.

Berkman tankstations - voordelig tanken
Visual

Let op! De laadpas heeft andere algemene- en privacy voorwaarden dan de reguliere tankpas.

Klik hieronder om deze voor beiden te lezen en daardoor zo goed mogelijk voorbereid te zijn om jouw laadpas aan te vragen!

Berkman Spaarprogramma Mobility Card tankpas
Visual
Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.