ZZF RIB Rally 2017!

Op 17 juni vond de tweede editie van de ZZF RIB Rally plaats! In samenwerking met het Zeldzame Ziekten Fonds organiseerden wij het succesvolle evenement. Veertig kinderen met een zeldzame ziekte en hun familieleden verzamelden zich zaterdagochtend bij de Marinahaven in Barendrecht. Daar werd vaderdag gevierd…. en hoe! De zes RIB boten vulden zich met kinderen en papa’s, allen lyrisch enthousiast en met een tikkeltje gezonde spanning stapten zij aan bord. Gillend en gierend van het lachen maakten zij een super gave tocht over de Maas. Razen langs het prachtige uitzicht van de skyline met de wolkenkrabbers en bruggen was volop genieten, van jong tot oud!

De 13-jarige Mariëlle Westeneng heeft een afweerstoornis waardoor ze heel snel moe is, vertelt ze. Ze is snel vatbaar voor ziektes en moet een keer per week prikken om meer energie te krijgen. ”Deze dag was enorm kicken. Het moment dat ik in de lucht vloog over de golven was een geweldig gevoel. We hebben zoveel gelachen met z’n allen!”

ZZF
Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame aandoening. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Vooral kinderen hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening. Klik hier om meer te lezen over het ZZF.

 

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement