Berkman Voordeelpas

Zo makkelijk is betalen & (be)sparen bij Berkman!*

Ken jij die bedrijven die van alles beloven, als je maar klant wordt? Terwijl je, als je al klant bent, kunt fluiten naar die extra’s? Daar houden wij dus niet zo van. Bij Berkman doen we het anders. Wij belonen liever juist onze meest loyale klanten. Die bieden we extra veel voordeel. Dus doe mee en (be)spaar meer!

Heb jij al een Berkman Voordeelpas?* Of zou je er graag eentje willen? Dat snappen wij maar al te goed. Bij Berkman zijn de voordelen niet alleen beschikbaar voor (groot)zakelijke klanten. Wij bieden onze Voordeelpas ook aan voor jou als particuliere klant. Dit is uniek in de markt en daarnaast kun je bij ons extra voordelig tanken. Krijg je structureel korting in de wasstraat. En spaar je mee voor de leukste aanbiedingen in ons gloednieuwe Spaarprogramma!

Hoe meer je bij ons komt tanken en wassen, des te groter worden je voordelen. Klinkt interessant, toch? En daar hoef je eigenlijk niet zo heel veel voor te doen.

Heb je nog geen Voordeelpas? Dan is dit je kans! Want als je de pas nu aanvraagt, profiteer je niet alleen van bovenstaande voordelen, maar krijg je bovendien de eerste 100 punten in ons Spaarprogramma al cadeau.

*Let op: Deze voordelen zijn momenteel alleen nog op locatie Barendrecht, Middelburg en Vlissingen van toepassing.

*De Voordeelpas is onze huidige Tankpas. Heb jij al de Berkman Tankpas? Dan worden de voordelen automatisch toegevoegd aan jouw pas.

*Bij de aanvraag dient een incassomachtiging worden afgegeven. Dit kan digitaal wanneer u een rekening heeft bij ABN Amro, ING of de Rabobank. Niet bij een van deze banken aangesloten? Dan vindt je bij het afronden van de aanvraag een machtigingsformulier die je kunt ondertekenen en uploaden.Vraag nu jouw Voordeelpas aan!

Aan het aanvragen en gebruik van onze Voordeelpas zijn geen terugkerende kosten verbonden. Wel rekenen wij eenmalig €1,- administratiekosten, waarmee we ook direct de werking van de digitale incasso zullen testen. De overige voorwaarden die betrekking hebben op onze Voordeelpas, kun je overigens ook via de link onderaan deze pagina rustig nalezen.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement