Barendregt

Tanken kan zeer voordelig bij tankstation Barendregt in Oude Tonge aan de Tramweg. De benzinepomp is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jou beschikbaar!

Korting op Gardena Tuingereedschap 

Tank en spaar voor korting op Gardena Tuingereedschap. Krijg korting wanneer je slechts drie keer tankt bij Barendregt. Lever jouw tankbonnen in bij de kassa van Barendregt Mechanisatie! Krijg korting op de volgende gereedschappen:

  • Bladhark 27 cm € 10.50 voor € 7.00
  • Handharkje € 9.44 voor € 6.00
  • Hark fijn 18,5 cm € 12.60 voor € 8.00
  • Houten steel 150cm € 16.78 voor € 11.00
  • Houten steel 180cm € 17.80 voor € 11.50
  • Bloemenschepje € 9.78 voor € 6.50
  • Handkrabber € 13.60 voor € 9.00
  • Cultivator € 19.48 voor € 12.50
  • Bietenhak 16 cm € 16.83 voor 11.00

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 en voor Euro 95.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden tankstation Barendregt 

Je kunt 24 uur per dag bij ons terecht om te tanken!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar u ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement