Berkman Tankstation Zoetermeer

Tanken kan zeer voordelig bij tankstation Berkman Zoetermeer Zalkerbos. De benzinepomp is 24 uur per dag voor jou beschikbaar!

Extra Voordelig Tanken

Bij Berkman Zoetermeer tank je nu extra voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

PLAN JE ROUTE!

Fuelwash

Fuelwash richt zich op de goedkopere wasbeurten. Eén wasprogramma t.w.v. €5,00. Snel, efficiënt en goed wassen voor een scherpe prijs. De combinatie met tanken wordt gemaakt door extra korting. Klanten die minimaal 25 liter hebben getankt ontvangen op hun tankbon een kortingscode welke gescand kan worden bij de wasstraat. Deze code geeft recht op 50% korting waardoor het wassen nog slechts €2,50 kost! Recentelijk hebben we een premium wasbeurt toegevoegd van €7,50 die na vertoning van deze tankbon maar €5,00 kost.

Het tankstation in Zoetermeer staat al bekend als de voordeligste van Zoetermeer en nu kunnen de klanten dus ook nog eens heel voordelig hun auto’s wassen!

Hoef je (nog) niet te tanken, maar wil je wel gebruik maken van de wasstraat? Dan is dat uiteraard ook gewoon mogelijk. Je betaalt dan €5.00 voor het wasprogramma en ook dat is natuurlijk gewoon hartstikke voordelig! Heb je hulp nodig? Ook dat is geregeld! Het tankstation is volledig onbemand, maar voor het autowassen hebben we toezicht op afstand. Lukt het dus niet om de wasstraat in te schakelen dan kun je tussen 07:00 en 22:00 uur de hulp inschakelen van onze helpdesk via de intercom op locatie. Zij kunnen met camera’s direct op de locatie meekijken en in 99,9% van de gevallen direct de oplossing bieden.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 (E5) en voor Euro 95 (E10).

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard, Berkman tankpas en Pin.

Openingstijden Berkman Zoetermeer Zalkerbos

Zowel het tankstation als de wasstraat zijn 24 uur per dag geopend. Je kunt dus letterlijk altijd voordelig komen tanken en autowassen aan de Zalkerbos in Zoetermeer!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Benzineprijs Zoetermeer

De meest actuele benzineprijs bij het Berkman Tankstation Zoetermeervind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Zoetermeer

Kom goedkoop tanken bij het Berkman Tankstation Zoetermeer aan het Zalkerbos 1! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Zoetermeer tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy