Berkman Zoetermeer

Tanken kan zeer voordelig bij tankstation Zoetermeer Zalkerbos. De benzinepomp is 24 uur per dag voor jou beschikbaar!

Berkman Restaurantactie

Tank bij Berkman, steun de restaurants en ontvang hoge kortingen op een heerlijk diner! Meer informatie vind je op onze actiepagina!

Reserveer nu alvast een heerlijk avondje uit met flinke korting, wanneer de restaurants weer open zijn. Kun of wil je niet zo lang wachten? Dan kun je ook alvast kiezen voor een HEERLIJK take-away pakket of een luxe hotelovernachting!

Doe mee met de actie!

Berkman app

Wil jij maandelijks toffe prijzen winnen, jouw tankgegevens in één overzicht en parkeren via de goedkoopste parkeerapp van Nederland? Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de Berkman app, je te registreren en te tanken bij één van onze deelnemende locaties! Meer info en een download instructie vind je hier!

Direct de app downloaden? Dit doe je gemakkelijk via je smartphone in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Fuelwash

Op dit onbemande tankstation van Berkman in Zoetermeer hebben we een nieuw concept geïntroduceerd. In samenwerking met onze leverancier, Eenzet Carwash, hebben we de voormalige winkel gesloopt en ingeruild voor een gloednieuwe wasinstallatie Fuelwash. Zoals de naam al doet vermoeden is dit concept gebaseerd op een relatie tussen tanken en wassen.

Fuelwash richt zich op de goedkopere wasbeurten. Eén wasprogramma t.w.v. €5,00. Snel, efficiënt en goed wassen voor een scherpe prijs. De combinatie met tanken wordt gemaakt door extra korting. Klanten die minimaal 25 liter hebben getankt ontvangen op hun tankbon een kortingscode welke gescand kan worden bij de wasstraat. Deze code geeft recht op 50% korting waardoor het wassen nog slechts €2,50 kost!

Het tankstation in Zoetermeer staat al bekend als de voordeligste van Zoetermeer en nu kunnen de klanten dus ook nog eens heel voordelig hun auto’s wassen!

Hoef je (nog) niet te tanken, maar wil je wel gebruik maken van de wasstraat? Dan is dat uiteraard ook gewoon mogelijk. Je betaalt dan €5.00 voor het wasprogramma en ook dat is natuurlijk gewoon hartstikke voordelig! Heb je hulp nodig? Ook dat is geregeld! Het tankstation is volledig onbemand, maar voor het autowassen hebben we toezicht op afstand. Lukt het dus niet om de wasstraat in te schakelen dan kun je tussen 07:00 en 22:00 uur de hulp inschakelen van onze helpdesk via de intercom op locatie. Zij kunnen met camera’s direct op de locatie meekijken en in 99,9% van de gevallen direct de oplossing bieden.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 en voor Euro 95.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard, Berkman tankpas en Pin.

Openingstijden Berkman Zoetermeer Zalkerbos

Zowel het tankstation als de wasstraat zijn 24 uur per dag geopend. Je kunt dus letterlijk altijd voordelig komen tanken en autowassen aan de Zalkerbos in Zoetermeer!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

 

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement