Berkman Reeuwijk

Tanken kan voordelig bij Berkman Reeuwijk. De benzinepomp is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je beschikbaar!

Laagste Prijs Garantie

Bij Berkman Reeuwijk betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk de prijzen van onze concurrenten in Reeuwijk en directe omgeving nauwlettend in de gaten en passen onze prijzen hierop aan. Mocht het toch een keer zo zijn dat we een prijsdaling van een concurrent gemist hebben dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl. Wij betalen het verschil terug en passen direct onze prijs aan! Meer informatie over de spelregels van de Laagste Prijs Garantie vind je hier.

*De Laagste Prijs Garantie is van toepassing op Reeuwijk en de postcodes 2804 + 2805 + 2807 in Gouda.

Brandstoffen 

Bij ons kun je terecht voor twee soorten brandstof, namelijk Euro 95 (E10) en Dieselolie.

Autowassen

Naast tanken kun je bij Berkman Reeuwijk ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat voor persoonsvervoer. Wij bieden drie verschillende wasprogramma’s aan, hierdoor kan jij je auto wassen op de manier die jij wilt. De programma’s hebben echter allemaal hetzelfde doel: snel, efficiënt en goed wassen voor een scherpe prijs. Ons aanbod bestaat uit:

  • Budget – €6,95
  • Normaal – €8,95
  • Excellent – €12,95

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Pinpas, de Berkman tankpas, MoveMove, Multi tank card en Travelcard.

Openingstijden Berkman Reeuwijk

Je kunt 24h per dag, 7 dagen per week bij ons tanken.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jou gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement