Berkman tankstation Oosterhout Kanaalstraat

Tanken kan zeer voordelig bij Berkman Oosterhout Kanaalstraat. Maak jouw auto helemaal rijklaar met onze hogedruk wasbox, bandenpomp en stofzuigers!

LET OP: Per 1 augustus zal het tankstation aan de Kanaalstraat sluiten. Klik hier voor meer informatie.

Voordelig Tanken

Bij Berkman Oosterhout tank je voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

PLAN JE ROUTE!

Openingstijden Berkman Oosterhout

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de openingstijden van onze shop en wasstraat voor de komende periode te wijzigen. Deze wijzigingen zijn alleen van toepassing op de shop en de wasstraat en hebben GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.  

Wij zijn geopend op de volgende tijden:

Maandag t/m zondag  09:00 – 17:00 uur

Basic Wash Oosterhout

Berkman is aangesloten bij het concept van Basic Wash. Basic Wash heeft een groeiend netwerk van meer dan 8 locaties dat steeds groter aan het worden is. Dit unieke concept van onbeperkt wassen voor een zo goedkoop mogelijke prijs is op alle locaties van toepassing. Naast een abonnement is het ook mogelijk om een losse wasbeurt te kopen. Deze wasbeurt kun je online kopen en vervolgens ontvang je een QR-code die je op locatie kunt scannen zodra je auto goed gepositioneerd staat. Klik hier om een wasbeurt aan te schaffen.

  • Wasprogramma Basic: €4,99
  • Wasprogramma Gold: €7,99
  • Wasprogramma Premium: €10,50
  • Wasprogramma Premium Plus: €13,50

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Brandstoffen 

Bij ons kun je terecht voor drie soorten brandstof, namelijk Superplus 98 (E5), de Euro 95 (E10) en Dieselolie.

Benzineprijs Oosterhout

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Oosterhout vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Oosterhout

Kom goedkoop tanken bij Berkman Oosterhout aan de Kanaalstraat! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Oosterhout tank jij dus voordelig.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement