Berkman Oosterhout Kanaalstraat

Tanken kan zeer voordelig bij Berkman Oosterhout Kanaalstraat. Maak jouw auto helemaal rijklaar met onze hogedruk wasbox, bandenpomp en stofzuigers!

Voordelig Tanken

Bij Berkman Oosterhout tank je voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

PLAN JE ROUTE!

Berkman Restaurantactie

Een kortingscode ontvangen voor een heerlijk diner bij een restaurant naar keuze? Verzilveren kan tot en met 31 december 2021. Meer informatie vind je op onze actiepagina.

Berkman app

Wil jij maandelijks toffe prijzen winnen, jouw tankgegevens in één overzicht en parkeren via de goedkoopste parkeerapp van Nederland? Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de Berkman app, je te registreren en te tanken bij één van onze deelnemende locaties! Meer info en een download instructie vind je hier!

Direct de app downloaden? Dit doe je gemakkelijk via je smartphone in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

Openingstijden Berkman Oosterhout

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de openingstijden van onze shop en wasstraat voor de komende periode te wijzigen. Deze wijzigingen zijn alleen van toepassing op de shop en de wasstraat en hebben GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.  

Wij zijn geopend op de volgende tijden:

Maandag t/m zondag  09:00 – 17:00 uur

Autowassen

Naast tanken kun je bij Berkman Oosterhout ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat. In deze wasstraat parkeer je de auto, stap je vervolgens uit en start je de machine. Afhankelijk van het programma (Budget, Normaal of Excellent) wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. De wasprogramma’s die in Oosterhout worden aangeboden zijn:

  • Budget t.w.v. €5.95
  • Normaal t.w.v. €8.95
  • Excellent t.w.v. €12.95 (op vertoon van 3 Berkman tankbonnen krijg je €5,00 korting op dit programma!)

Naast de roll-over hebben wij ook vier hogedruk-wasboxen met vernieuwde techniek. Je kunt hier nu contactloos betalen met de pin.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Brandstoffen 

Bij ons kun je terecht voor drie soorten brandstof, namelijk Superplus 98 (E5), de Euro 95 (E10) en Dieselolie.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement