Berkman tankstation Hoogvliet Zetangel

Tanken kan voordelig bij Berkman tankstation Hoogvliet aan de Zetangel. Het tankstation is 24 uur per dag, 7 dagen per week open!

Extra voordelig tanken tijdens de Happy Hours!

Bij Berkman Schiedam tank je altijd voordelig omdat wij onze concurrenten nauwlettend in de gaten houden en onze prijs daarop aanpassen.

Maar dat is nog niet alles, op dit station bieden we je gedurende onze Happy Hours (van 19.00 uur tot 22.00 uur) nog eens twee cent per liter extra korting!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman? Dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl. Wij bieden je graag de (particulieren) tankpas aan. Waarmee je naast hoge kortingen ook direct gratis spaart voor de leukste items of dagjes weg.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie en voor Euro 95 (E10).

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Hoogvliet

Je kunt 24h per dag bij ons tanken.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Benzineprijs Hoogvliet

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Hoogvliet vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Hoogvliet

Kom goedkoop tanken bij Berkman Hoogvliet aan de Zetangel 22! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Hoogvliet tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy