Berkman Etten-Leur

Kom ook snel en voordelig tanken bij Berkman Etten-Leur op de Pottenbakkerstraat 34.

Laagste Prijs Garantie

Bij Berkman Etten-Leur betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk de prijzen van onze concurrenten in Etten-Leur nauwlettend in de gaten en passen onze prijzen hierop aan. Mocht het toch een keer zo zijn dat we een prijsdaling van een concurrent gemist hebben dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl. Wij betalen het verschil terug en passen direct onze prijs aan! Meer informatie over de spelregels van de Laagste Prijs Garantie vind je hier.

Autowassen met korting bij ’t Vosje Carwash

Als klant van Berkman Etten-Leur profiteer je van veel voordeel. Zo ook bij onze partner ’t Vosje Carwash aan de Lokkerdreef 39-B in Etten-Leur. De spelregels zijn simpel, tank van 1 juni t/m 31 augustus van dit jaar voor 20 liter of meer bij ons tankstation in Etten-Leur, lever je tankbon in bij ’t Vosje Autowas & Poetscentrum en ontvang wasprogramma 1 voor slechts €9,99 i.p.v. €16,-! Meer informatie over het wasprogramma vind je hier.

Brandstoffen 

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten brandstof, namelijk voor Euro 95 en Dieselolie.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Etten-Leur

Je kunt 24h per dag bij ons tanken.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement