Brandstoffen bij Berkman

Je kunt bij Berkman terecht voor verschillende brandstoffen. We vertellen je graag meer! 

En wil je weten waar je terecht kunt voor jouw brandstof? Bekijk de tankstation pagina of gebruik het zoekveld.

kopie tankbon aanvragen
Visual

Alle Berkman brandstoffen

Euro 95 (E10)

Euro 95, ook bekend als E10, is een benzinevariant die bestaat uit 90% fossiele brandstof (benzine) en 10% ethanol. Ethanol is een hernieuwbare brandstof die wordt geproduceerd uit gewassen zoals maïs, suikerriet of tarwe. Euro 95 (E10) is perfect voor de meeste benzineauto’s. Het beste is dat het niet alleen goed is voor je auto, maar ook voor het milieu. Deze brandstof helpt ons namelijk om minder schadelijke stoffen uit te stoten, wat goed is voor de luchtkwaliteit. Euro 95 (E10) is geschikt voor de meeste moderne benzineauto’s.

De meeste van onze tankstations bieden Euro 95 aan. Zo kun je altijd bij een Berkman of partner station in de buurt terecht!

Premium Euro 98 (E5)

Wil je dat je auto zich als een echte kampioen voelt? Dan is Premium Euro 98 (E5) de brandstof voor jou! Het is als een energiedrankje voor je auto, waardoor hij met extra kracht kan rijden. Deze brandstof heeft een hoog octaangetal van 98, wat betekent dat het zorgt voor een soepele en krachtige rit. Het is perfect voor auto’s die wat extra vermogen nodig hebben, zoals sportwagens of auto’s met een hogere compressieverhouding.

De meeste van onze tankstations bieden Euro 98 aan. Zo kun je altijd bij een Berkman of partner station in de buurt terecht!

Diesel (B7)

Voor de stoere voertuigen die op diesel rijden, hebben we bij Berkman tankstations Diesel (B7). Deze brandstof is als de brandstof voor avontuur! Diesel zorgt ervoor dat vrachtwagens, bestelwagens en andere dieselauto’s soepel kunnen rijden en veel kilometers kunnen maken. Het heeft een hogere energiedichtheid dan benzine, wat betekent dat je langer kunt rijden op een tank diesel. Zeker bestuurders die veel kilometers maken rijden dus voordeliger in een Diesel auto dan in een Benzine auto.

De meeste van onze tankstations bieden Diesel aan. Zo kun je altijd bij een Berkman of partner station in de buurt terecht!

Premium Diesel

Voor degenen die het beste voor hun motoren willen, hebben we Premium Diesel! Deze brandstof is als een wellness-behandeling voor je motor. Het bevat speciale additieven en reinigingsmiddelen die ervoor zorgen dat je motor schoon en gezond blijft. Premium Diesel helpt bij het verminderen van afzettingen in de motor en verbetert de verbranding. Dit resulteert in een soepelere werking van de motor en een betere brandstofefficiëntie.

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations Premium Diesel aanbieden!

Elektrisch laden

Bij Berkman tankstations begrijpen we de groeiende populariteit van elektrische auto’s. Daarom bieden we op steeds meer stations elektrisch laden aan! Elektrisch laden is als het opladen van de batterij van je auto. In plaats van traditionele brandstoffen te gebruiken, rijdt een elektrische auto op elektriciteit. Bij onze laadpalen kun je je elektrische auto opladen en ervoor zorgen dat je altijd klaar bent voor je volgende avontuur. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook handig omdat je thuis niet altijd kunt opladen.

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations nu elektrisch laden aanbieden!

Snelladen

Heb je haast en moet je snel weer op weg? Geen probleem! Met ons snellaadstation kun je jouw elektrische auto supersnel opladen. Snelladen is als het krijgen van een energieboost voor je auto. Het maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de laadsnelheid te verhogen, zodat je binnen enkele minuten weer kunt rijden. Ideaal voor lange reizen of wanneer je haast hebt. Je vindt snelladen bij steeds meer Berkman stations.

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations nu snelladen aanbieden!

Adblue

Bij Berkman tankstations denken we niet alleen aan benzine en diesel, maar ook aan schonere uitstoot. Daarom bieden we Adblue aan. Adblue is een speciale vloeistof die helpt om onze dieselauto’s schoner te maken. Het wordt gebruikt in voertuigen met een SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction). Adblue wordt toegevoegd aan het uitlaatsysteem en reageert met schadelijke stikstofoxiden (NOx) om ze om te zetten in onschadelijke stoffen. Hierdoor wordt de uitstoot van schadelijke stoffen verminderd en draag je bij aan een schonere lucht. Dus tank Adblue en geef het milieu een extra knuffel!

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations nu Adblue aanbieden!

Autogas (LPG)

Bij Berkman tankstations hebben we ook een milieuvriendelijke brandstof genaamd Autogas, ook bekend als LPG (Liquefied Petroleum Gas). Autogas is als een groen alternatief voor traditionele brandstoffen. Het bestaat uit propaan en butaan en heeft een lagere uitstoot van schadelijke stoffen in vergelijking met benzine en diesel. Het wordt vaak gebruikt in aangepaste voertuigen met LPG-systemen. Autogas is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee, omdat het meestal goedkoper is dan benzine of diesel.

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations nu Autogas (LPG) aanbieden!

HVO20

Bij Berkman tankstations hebben we ook aandacht voor duurzaamheid. Daarom bieden we HVO20 aan, een speciale dieselbrandstof gemaakt van plantaardige oliën. HVO20 staat voor Hydrotreated Vegetable Oil 20. Deze brandstof bestaat voor 20% uit hernieuwbare diesel. Het wordt geproduceerd door plantaardige oliën te behandelen, zodat het vergelijkbaar wordt met conventionele dieselbrandstof. HVO20 heeft een lagere koolstofvoetafdruk en kan worden gebruikt als vervanging voor conventionele diesel. Het is geschikt voor dieselvoertuigen die compatibel zijn met hernieuwbare diesel.

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations nu HVO20 aanbieden!

HVO100

Als je nog een stap verder wilt gaan in duurzaamheid, hebben we HVO100! HVO100 is een variant van HVO20, waarbij het percentage hernieuwbare diesel is verhoogd tot 100%. Dit betekent dat HVO100 volledig gemaakt is van plantaardige oliën en geen conventionele diesel bevat. Het is een geweldige keuze als je een maximale bijdrage wilt leveren aan het verminderen van broeikasgassen en het bevorderen van duurzaamheid.

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations nu HVO100 aanbieden!

Tweetaktmix

Voor degenen met tweetaktmotoren, zoals scooters of grasmaaiers, hebben we de perfecte brandstof: tweetaktmix. Deze brandstof is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat tweetaktmotoren soepel draaien en lang meegaan. De tweetaktmix bestaat uit een mengsel van olie en brandstof, dat zorgt voor een goede smering en bescherming van de motor. Het is belangrijk om de juiste verhouding brandstof en olie te gebruiken, zoals aangegeven in de handleiding van je voertuig.

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations nu Tweetaktmix aanbieden!

Waterstof

Waterstof is de brandstof van de toekomst! Hoewel waterstofvoertuigen nog in ontwikkeling zijn en de infrastructuur beperkt is, wordt er wereldwijd hard gewerkt aan de uitbreiding van het waterstofnetwerk. Waterstofvoertuigen hebben een elektrische aandrijflijn en een brandstofcel die waterstof gebruikt om elektriciteit te genereren. Deze elektriciteit wordt vervolgens gebruikt om de auto aan te drijven. Het beste van waterstof is dat het enige bijproduct pure waterdamp is, waardoor er geen schadelijke uitstoot is. Hoewel waterstof nog in ontwikkeling is, belooft het een spannende en milieuvriendelijke optie te worden voor de toekomst.

Bekijk het stationsoverzicht om te zien welke stations nu Waterstof aanbieden!

Berkman Tankpas - blij met Berkman

Door de scherpe prijzen van Berkman rijd ik altijd voordelig! Zeker met de Berkman Tankpas

Esther – Tankpas gebruiker

Visual

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.