Berkman is een van de 5 goedkoopste tankstations van Nederland!

Een knipperend lampje op je dashboard is meestal geen goed nieuws. Maar gelukkig kun je dan heel voordelig bij Berkman terecht.

Nederland is rond de 4000 tankstations rijk. Volgens een onderzoek van de Kampioen (ANWB) zijn er in geen land ter wereld zo veel tankstations per vierkante kilometer. Een vraag die menig autorijder weleens te binnen schiet; hoe tank je goedkoop, en waar? Bij Berkman dus!

Nationale Tanktest
Ieder jaar doet de Kampioen, een magazine van de ANWB, een onderzoek naar de pompprijzen van de verschillende tankstations in Nederland. Ze bekijken de landelijke adviesprijzen en wat er per tankstation wordt gevraagd. Berkman behoort dit jaar tot de vijf voordeligste brandstofleveranciers. Uit de test blijkt dat je bij Berkman goedkoper kunt tanken dan bij veel van onze dichtstbijzijnde concurrenten, zoals Firezone, Tango en Tinq. En daar zijn wij natuurlijk super trots op!

Zo bepalen wij onze pompprijzen
Net zoals andere tankstations, halen wij onze brandstoffen bij een raffinaderij vandaan. Onze standaard brandstoffen zijn dus exact hetzelfde als die van onze concurrenten. Wel hanteren de verschillende aanbieders hun eigen landelijke adviesprijzen. De landelijke adviesprijzen die wij communiceren, gelden voor onze Berkman tankstations, net als andere brandstofleveranciers dat doen voor hun stations. Wil je weten hoe dat in zijn gang gaat? Wij leggen het hier voor je uit.

Ben je benieuwd naar de uitslagen van de Kampioen Nationale Tanktest? Lees hier het hele artikel!
Lees de Nationale Tanktest.

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement