ZZF Rib Rally 2018 was een succes!

ZZF Rib Rally 2018 was een succes!

Zaterdag 16 juni vond er weer een uniek evenement plaats waar een hoop mensen hun steentje aan hebben bijgedragen. En daar zijn wij erg dankbaar voor! Alle vrijwilligers en medewerkers, hartelijk van voor jullie bijdrage! Deze dag gaf, de dag voor Vaderdag, een grote glimlach op alle gezichten van kinderen en ouders!

Met 9 supersnelle RIB boten, die snelheden van boven de 100 km/h kunnen behalen, heeft iedereen een spectaculaire tocht beleefd. Het was natuurlijk erg spannend voor de kinderen (en ouders), maar iedereen kwam met een grote glimlach de boot uit gestapt bij recreatiepark De Oude Maas in Barendrecht. Deze bijzondere dag uit was natuurlijk best spannend, maar de avonturen op de boot waren een groot succes!

Ook op de wal was het enthousiasme groot en werd er met veel plezier gekeken naar de boten waarin de kinderen én hun vaders de grootste lol hadden. Tijdens de lunch, waar poffertjes, hamburgers -vanaf de onderzeeboot BBQ- en ijsjes op het menu stonden, kon iedereen naast het speelplezier genieten van een spetterende waterskishow.

De dag gaf een grote glimlach waardoor kinderen even vergeten waren dat ze ziek zijn!

 

 

Kijk hier voor her volledige verslag op de website van ZZF!

«
»
Meld je aan voor de nieuwsbrief! Schrijf je in voor de Berkman Nieuwsbrief!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement