ZZF Rib Rally 2018 was een succes!

Op zaterdag 16 juni, de dag vóór Vaderdag, vond de 3e editie van de ZZF RIB Rally plaats. Tijdens deze RIB Rally, waar Berkman sponsor van is, waren vaders met hun zoon of dochter met een zeldzame ziekte te gast bij Recreatiepark De Oude Maas in Barendrecht voor een bijzondere dag uit. Ontzettend veel vrijwilligers hebben ook dit jaar weer hun steentje bijgedragen aan deze dag en hier zijn wij erg dankbaar voor! Iedereen bedankt voor jullie bijdrage!

Met 9 supersnelle RIB boten, die snelheden van boven de 100 km/h kunnen behalen, heeft iedereen een spectaculaire tocht beleefd. Behalve dat het natuurlijk erg spannend was voor de kinderen (en ouders), leverde het vooral veel lachende gezichten op. Ook op de wal was het enthousiasme groot en werd er met veel plezier gekeken naar de boten waarin de kinderen én hun vaders de grootste lol hadden. Tijdens de lunch, waar poffertjes, hamburgers en ijsjes op het menu stonden, kon iedereen genieten van een spetterende waterskishow.

De dag gaf een grote glimlach waardoor kinderen even vergeten dat ze ziek zijn!

Kijk hier voor her volledige verslag op de website van ZZF!

«
»
Meld je aan voor de nieuwsbrief! Schrijf je in voor de Berkman Nieuwsbrief!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement