Zakelijke laadpas

In een tijd waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, speelt de Berkman laadpas een belangrijke rol in het ondersteunen van groene mobiliteit. Berkman, een bekende naam in de energiesector, heeft de laadpas geïntroduceerd als een handige oplossing voor elektrisch rijden. Met deze pas kunnen gebruikers niet alleen hun elektrische voertuigen opladen, maar leveren ze ook een bijdrage aan een schonere en duurzamere toekomst.

Overal laden, bij 300.000+ laadpalen in Europa

Eén van de voornaamste voordelen van de Berkman laadpas is het uitgebreide netwerk van laadstations. Of je nu onderweg bent voor werk of ontspanning, met de Berkman laadpas heb je toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 300.000 laadstations verspreid over heel Europa. Dit maakt lange afstanden afleggen met je elektrische voertuig veel gemakkelijker en zorgeloos.

Inzicht in je verbruik en kosten

Het gebruiksgemak van de laadpas is ook een groot voordeel van de Berkman laadpas. Je kunt eenvoudig de laadpas aanvragen en ontvangen, waarna je deze kunt koppelen aan je online account in de app. Hierdoor heb je altijd inzicht in je laadgeschiedenis en kosten. Met de bijbehorende app kun je daarnaast in realtime de beschikbaarheid van laadstations controleren en navigeren naar de dichtstbijzijnde locatie.

Vraag hier de zakelijke Berkman laadpas aan

Makkelijk in gebruik

Een ander belangrijk kenmerk van de Berkman laadpas is de flexibiliteit. Dit betekent dat zowel particuliere eigenaren van elektrische voertuigen als zakelijke gebruikers de laadpas kunnen afstemmen op hun specifieke vereisten.

Geen aanschafkosten

Bij het aanschaffen van de Berkman laadpas worden geen aanschafkosten gerekend. Dit betekent dus dat je hem volledig GRATIS aan kunt vragen!

Geen maandelijkse kosten

Zodra je de laadpas ontvangen hebt, betaal je geen maandelijkse gebruikskosten. Hierdoor zorgen we dat je maandelijks voor een zo laag mogelijke prijs kunt laden. Wel is er een kleine vergoeding van 10% per kWh.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy