Zakelijk was abonnement bij Berkman

Wanneer je als onderneming bedrijfswagens bezit moeten deze goed onderhouden worden. Een bedrijfsauto is het visitekaartje van het bedrijf dus een schone auto is erg belangrijk. Eigenlijk moet het onderhoud minstens één keer per week gebeuren, maar financieel is dit niet altijd haalbaar. Een oplossing voor dit probleem kan een was abonnement zijn. Bij een was abonnement wordt een vast bedrag per maand betaald. Voor dit vaste bedrag kan de auto onbeperkt gewassen worden.

ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN

Altijd schone bedrijfswagens

Er zijn nog een aantal soorten bedrijven waar een schone auto nog wat belangrijker voor is. Ten eerste is voor taxichauffeurs een zakelijk was abonnement een aanrader. Voor deze doelgroep is de auto de hele dienstverlening dus als deze in dit geval niet schoon is, krijgt het bedrijf gelijk minder klanten. Een andere bedrijfstak waar een schone auto extreem belangrijk is, zijn rijscholen. De lesauto is het visitekaartje voor het bedrijf dus moet dan wel regelmatig schoongehouden worden. Met een zakelijk abonnement is dit allemaal mogelijk! Het kan zijn dat het was abonnement al bekend voorkomt. Via de campagne “weet jij waar ik was?” is het was abonnement onlangs in de markt gezet.

Voordeel: beter inzicht in de kosten

Als ondernemer wil je graag dat je in een stralend en schone auto rijdt, maar daarnaast wil je ook inzicht in de kosten voor het wassen van de auto. Met een zakelijk abonnement is er  altijd een overzicht in de kosten en kan de auto de gehele maand onbeperkt gewassen worden. Zo wordt deze kostenpost uitbesteed en hoeft dit niet meer bijgehouden te worden, hiermee wordt een hoop tijd en geld bespaard. Een vast bedrag per maand voor onbeperkt wassen, dat is wat je krijgt bij Berkman. Zo zien de bedrijfswagens er altijd goed uit. Houd het wagenpark schoon met een zakelijk abonnement van Berkman!

ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN ZAKELIJK ABONNEMENT AFSLUITEN
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement