Win 2 kaarten voor de Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy!

Ben jij ook zo dol op wielrennen? Dat komt mooi uit! Want een van de eerste grote sportevenementen van het jaar is de Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. Zes dagen lang felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport. Gezellige ambiance. En een uitgebreid en afwisselend programma. Neem onder andere een kijkje bij de teampresentatie van Team Roompot – Nederlandse Loterij en geniet van sportiviteit, spanning en sensatie tijdens de Zesdaagse in Rotterdam Ahoy op vrijdag 5 januari!

Als trotse partner van team ‘Roompot – Nederlandse Loterij’ geven wij ook dit jaar tribunekaarten weg voor de Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy! De kaarten zijn voor vrijdagavond 5 januari en kun je winnen via onze Facebook pagina. Vertel ons in een reactie onder het bericht waarom jij dit evenement niet mag missen en tag degene die jij graag zou willen trakteren op een leuk en sportief avondje uit!

Vrijdag 5 januari om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt!

Kijk op zesdaagserotterdam.nl voor meer informatie en het volledige programma!

 

De winnaars zijn bekend. Wij wensen Mariska, Michael, Johan, Christa en Wilma heel veel plezier!

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement