Volg ons ook op Social Media!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, acties, kortingen en leuke activiteiten? Volg ons dan ook op Facebook, Instagram en Youtube! En schrijf je in voor de Berkman Nieuwsbrief via de button onderaan deze pagina!

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp! 

Wij willen het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom zijn wij nu ook bereikbaar via WhatsApp! Dan kun je nog gemakkelijker contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen, tussen 08:00 en 17:30 bereikbaar. Je kunt ons bereiken via 06-13075426 voor meldingen (eventueel voorzien van foto) vanaf een van onze stations, algemene vragen en meer.

Heb je nog geen WhatsApp? Deze kun je hier downloaden: whatsapp.com/

Ben je op zoek naar een Berkman Tankstation bij jou in de buurt? Vind de route naar een van onze tankstations via Google.

Tot snel!

«
»
Schrijf je hier in voor de Berkman Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, acties en aanbiedingen! Schrijf je in voor de Berkman Nieuwsbrief!
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement