Tanken voor je club!

Draag jij jouw sportclub een warm hart toe? Let dan goed op, want je vereniging steunen was nog nooit zo eenvoudig!

Berkman introduceert Clubsparen, een initiatief waarbij niet een, niet twee, maar 3 winnaars zijn! Kom tanken of wassen bij Berkman, reken af met je Berkman Tankpas en profiteer mee van alle voordelen die we niet alleen jou, maar ook je club bieden! Dan zijn wij blij, maar jullie ook!

Hoe kun je meedoen?

  1. Vraag je Berkman Tankpas aan via onderstaande formulier
  2. Activeer de pas na ontvangst, via ons Brandstof Informatie Systeem, te vinden op tankpas.berkman.nl
  3. Kom met extra voordeel* tanken en wassen bij de Berkman Tankstations en verdien daarmee bovendien een leuke bijdrage voor je club!

*Jouw extra voordeel bij gebruik van de Berkman Tankpas bestaat uit o.a.

  • Een cent extra korting per liter t.o.v. de geldende pompprijs
  • 20% korting op elke wasbeurt
  • Deelname aan het Berkman Loyalty Programma, waarmee je automatisch spaart voor kortingen op leuke uitjes, producten en meer. Je kunt jouw gespaarde punten ook inzetten voor bijv. gratis wasprogramma’s, korting in de bakery en meer. Kortom, neem een kijkje op sparen.berkman.nl!

Er zitten geen terugkerende kosten verbonden aan het aanvragen van de Berkman Tankpas. Bij jouw aanvraag rekenen wij slechts eenmalig €1,- administratiekosten, waarmee we ook direct de werking van de digitale incasso zullen testen.

 

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement