Zwaal tankstation Rotterdam

Tank zeer voordelig bij Tankstation Zwaal aan de Hordijk in Rotterdam!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de nauwlettend gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. We streven ernaar om het goedkoopste tankstation in de buurt te zijn, dus mocht je toch een tankstation in de regio tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, laat het dan vooral weten via marketing@berkman.nl.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Euro 95 (E10) en Euro 98 (E5).

Betaalmogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor de tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TankQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas. Wanneer wij geopend zijn kun je ook contant betalen.

Openingstijden Tankstation Zwaal

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag van 07:00 uur tot 21:00 uur open en op zondag zijn wij gesloten.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jou gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Benzineprijs Rotterdam

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Rotterdam vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Rotterdam

Kom goedkoop tanken bij tankstation Zwaal in Rotterdam! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Rotterdam tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy