Schellenboom Tankstation Hoek van Holland

Voordelig tanken én jouw auto rijklaar maken doe je bij tankstation Schellenboom Hoek van Holland. De benzinepomp is 24 uur per dag geopend.

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Basic Wash Hoek van Holland

Berkman is aangesloten bij het concept van Basic Wash. Basic Wash heeft een groeiend netwerk van meer dan 8 locaties dat steeds groter aan het worden is. Dit unieke concept van onbeperkt wassen voor een zo goedkoop mogelijke prijs is op alle locaties van toepassing. Naast een abonnement is het ook mogelijk om een losse wasbeurt te kopen. Deze wasbeurt kun je online kopen en vervolgens ontvang je een QR-code die je op locatie kunt scannen zodra je auto goed gepositioneerd staat. Klik hier om een wasbeurt aan te schaffen.

  • Wasprogramma Basic: €4,99
  • Wasprogramma Gold: €7,99
  • Wasprogramma Premium: €10,50
  • Wasprogramma Premium Plus: €13,50

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Diesel Neox, Superplus 98 (E5) en voor Euro 95 (E10).

Services 

Bij Schellenboom helpen we je graag met van alles rondom je auto. We hebben een uitgebreide vakgarage, met daarnaast bovendien een mooie showroom. Naast de eerder genoemde faciliteiten m.b.t. autowassen (hogedruk wasboxen, roll-over wasstraat, stofzuigers) vind je op ons terrein ook wasmachines en een bandenpomp. Bovendien staan we bekend om de lekkerste verse broodjes en gegrilde kip, en beschikken we tegenwoordig zelfs over een heuse pizza automaat! Overigens zijn de broodjes & kip ook online te bestellen via deze link en kun je bij ons ook terecht voor jou catering wensen!

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: MoveMove, Multi tank card, Travelcard, TankQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden tankstation Schellenboom

Je kunt 24 uur per dag bij ons terecht om te tanken!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations.

Benzineprijs Hoek van Holland

De meest actuele benzineprijs bij Tankstation Schellenboom Hoek van Holland vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Hoek van Holland 

Kom goedkoop tanken bij Tankstation Schellenboom Hoek van Holland aan de Prins Hendrikweg 50! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Schellenboom tankstation in Hoek van Holland tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement