TotalEnergies tankstation Hoogvliet Duifhuisweg

Tank  voordelig bij tankstation Hoogvliet Duifhuisweg. Je kunt bij ons ook gebruik maken van de bandenpomp!

Openingstijden tankstation Hoogvliet

De openingstijden van onze shop zijn verruimd. Deze wijziging is alleen van toepassing op de shop en heeft GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.

De shop is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag t/m Zondag 8:00 tot 17:00

Aanhanger huren

Ook voor het huren van een aanhanger van Boedelbak, kun je terecht bij tankstation Hoogvliet Duifhuisweg. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, en kun je zelfs direct online reserveren!

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Euro 95 (E10), Excellium Diesel en Euro 98 (E5).

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben wasmachines, aanhanger verhuur,  een bandenpomp en een winkel.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: de Berkman tankpas, Total Card, Multi tank card, MoveMove, Travelcard, BP tankpas en Pin.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement