Total Berkman Hoogvliet Duifhuisweg

Tank Euro 95 of dieselolie voordelig bij tankstation Hoogvliet Duifhuisweg. Iedere dag geopend tot 21:00 uur. Ook kunt u bij ons gebruik maken van de bandenpomp!

Sinds 1903 actie

WIN EEN JAAR LANG GRATIS TANKEN & MAAK KANS OM JE TANKBEURT TERUG TE WINNEN!

Tank van 1 t/m 18 maart bij Berkman en maak kans om je tankbeurt terug te winnen. Op 19 maart maak je met jouw tankbeurt zelfs kans op een jaar gratis tanken! Benieuwd hoe je kans maakt? Check dan snel onze actiepagina.

Openingstijden tankstation Hoogvliet

De openingstijden van onze shop zijn verruimd. Deze wijziging is alleen van toepassing op de shop en heeft GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.

De shop is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 20:00 uur
Zaterdag 08:00 – 20:00 uur
Zondag 09:00 – 20:00 uur

Aanhanger huren

Ook voor het huren van een aanhanger van Boedelbak, kun je terecht bij tankstation Hoogvliet Duifhuisweg. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, en kun je zelfs direct online reserveren!

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Ultimate Ongelood 98 en voor Euro 95.

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben wasmachines, aanhanger verhuur,  een bandenpomp en een winkel.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, Pin en de Berkman tankpas.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement