Berkman tankstation Pin&Go Dirksland

Tanken kan 24/7 zeer voordelig bij tankstation Dirksland, omdat we hier de Laagste Prijs Garantie geven. Bij Pin&Go Dirksland zit je dus altijd goed!

Laagste Prijs Garantie

Bij PIN&GO Dirksland betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk de prijzen van onze concurrenten in Dirksland nauwlettend in de gaten en passen onze prijzen hierop aan. Mocht het toch een keer zo zijn dat we een prijsdaling van een concurrent gemist hebben dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl. Wij betalen het verschil terug en passen direct onze prijs aan! Meer informatie over de spelregels van de Laagste Prijs Garantie vind je hier.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 (E5)en voor Euro 95 (E10).

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden tankstation Dirksland

De winkel en de wasstraat zijn elke dag tot 21:00 uur geopend. Op werkdagen beginnen wij om 07:00 uur, zaterdag om 08:00 uur en op zondagen ben je vanaf 09:00 uur welkom. Voor het tanken kun je dagelijks van 06:00 tot 23:00 uur bij ons terecht.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop. Wij bieden je graag de (particulieren) tankpas aan. Waarmee je naast hoge kortingen ook direct gratis spaart voor de leukste items of dagjes weg.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door u gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Benzineprijs Dirksland

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Dirksland vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Dirksland

Kom goedkoop tanken bij Berkman Dirksland aan de Watertoren 17! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Dirksland tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy