Berkman Delft Voorhofdreef

Je kunt 24 uur per dag voordelig tanken bij tankstation Delft aan de Voorhofdreef. Wij hebben diverse faciliteiten zoals een winkel, bandenpomp en aanhanger verhuur.

Voordelig Tanken

Bij Berkman Delft tank je voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

PLAN JE ROUTE!

Berkman Restaurantactie

Een kortingscode ontvangen voor een heerlijk diner bij een restaurant naar keuze? Verzilveren kan tot en met 31 december 2021. Meer informatie vind je op onze actiepagina.

Openingstijden shop Berkman Delft

De openingstijden van onze shop vind je hieronder. Deze openingstijden zijn alleen toepassing op de shop en hebben GEEN invloed op het tanken.

De shop is geopend op de volgende tijden: 

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 20:00 uur
Zaterdag 08:00 – 20:00 uur
Zondag 09:00 – 20:00 uur

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Ultimate Ongelood 98 en voor Euro 95 (E10).

Aanhanger huren

Ook voor het huren van een aanhanger van Boedelbak kun je terecht bij tankstation Delft. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, en kun je zelfs direct online reserveren!

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, Pin en de Berkman tankpas.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement