Bezemer Zwijndrecht

Kom ook voordelig tanken bij tankstation Bezemer aan de Lindtsedijk in Zwijndrecht.

Voorspel & Win | Wij houden van Oranje!

Voorspel jij de wedstrijden van het Nederlands Elftal op dit EK Voetbal goed? Dan maak je kans op een gratis tankbeurt t.w.v. maximaal €50,- én speel je mee voor de hoofdprijs; een geheel verzorgd bezoek aan de WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Noorwegen inclusief diner, vervoer en een hotelovernachting bij Hotel New York! Klik hier voor meer informatie of om direct deel te nemen.

Voorspel nu!

Berkman Restaurantactie

Een kortingscode ontvangen voor een heerlijk diner bij een restaurant naar keuze? Verzilveren kan tot en met 30 september 2021. Meer informatie vind je op onze actiepagina.

Reserveer nu alvast een heerlijk avondje uit met flinke korting, wanneer de restaurants weer open zijn. Kun of wil je niet zo lang wachten? Dan kun je ook alvast kiezen voor een HEERLIJK take-away pakket of een luxe hotelovernachting!
Doe mee met de actie!

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hoge drukboxen en stofzuigers. Daarnaast hebben wij een winkel en kun je 24h bij ons tanken.

Brandstoffen

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten brandstof, namelijk voor de Euro 95 (E10) en voor Dieselolie.

Autowassen

Naast tanken kun je bij Bezemer ook gebruik maken van onze wasboxen. Wij hebben twee wasboxen op het terrein waar je met een hogedruk en sop zelf de auto grondig kunt wassen. Daarnaast hebben wij een winkel. Ook kun je bij ons gebruik maken van stofzuigers.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor je tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Diesel Card Belgium, Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden tankstation Bezemer

Je kunt 24 uur per dag bij ons terecht om te tanken! De winkel en de wasstraat zijn op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur geopend en op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur. Op zondagen is onze winkel gesloten.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement