Skippy

Kom ook voordelig tanken bij Skippy op de Provincialeweg in Dordrecht.

Welkom thuis!

De zomervakantie is voorbij gevlogen en de meeste van ons zijn weer terug in het land. Omdat wij je hebben gemist en omdat we de vakantiesferen maar al te graag nog even doortrekken hebben wij een ‘Welkom thuis’ cadeautje voor al onze klanten. Op zaterdag 31 augustus, 7 & 14 september tank je namelijk met maar liefst 20 cent korting per liter t.o.v. de landelijke adviesprijs op alle brandstoffen bij vrijwel al onze Berkman tankstations. Dat is nog eens een warm welkom thuis! Meer uitleg over de actie en opbouw van de brandstofprijs en kortingen vind je hier

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 en voor Euro 95.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor je tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Skippy

Bij Skippy kun je van maandag t/m vrijdag tanken van 7:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 7:00 – 18:00 uur. Op zondag is dit tankstation de hele dag gesloten.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar kun je ons allemaal vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de gewenste faciliteiten van een tankstation.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement