Skippy

Kom voordelig tanken bij Skippy op de Provincialeweg in Dordrecht.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie en voor Euro 95.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor je tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Skippy

Bij Skippy kun je van maandag t/m vrijdag tanken van 7:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 7:00 – 18:00 uur. Op zondag is dit tankstation de hele dag gesloten.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar kun je ons allemaal vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de gewenste faciliteiten van een tankstation.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement