Berkman tankstation Julianadorp Kiefte

Tanken kan zeer voordelig bij tankstation Kiefte aan de Schoolweg in Julianadorp. Maak je auto helemaal rijklaar met onze roll-over wasstraat, hogedruk wasbox, bandenpomp en stofzuigers!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Euro 95 (E10) en Superplus 98 (E5).

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hogedruk wasboxen, een roll-over wasstraat, gratis stofzuigers, een gratis bandenpomp en een werkplaats.

Autowassen

Naast tanken kun je bij tankstation Kiefte ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat. In deze wasstraat parkeer je de auto, stap je vervolgens uit en start je de machine. Afhankelijk van het programma wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. Je hebt bij tankstation Kiefte de keus uit 9 verschillende wasprogramma’s, van basis tot uitgebreid, er is dus voor ieder wat wils! Daarnaast kun je bij tankstation Kiefte ook nog eens sparen voor een gratis wasbeurt. Je ontvang bij iedere tankbeurt van minimaal 25 liter een ‘vlammetje’. En wanneer je 6 vlammetjes hebt gespaard kun je een keer gratis wassen.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard, Pin, de Berkman tankpas en contant (alleen mogelijk tijdens openingstijden van de werkplaats).

Openingstijden 

Je kunt 24h per dag bij ons tanken. Onze werkplaats is van maandag tot en met donderdag geopend van 08:00 uur tot 18:30 uur, op vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Op zondag is de werkplaats gesloten.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Benzineprijs Julianadorp

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Julianadorp vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Barendrecht

Kom goedkoop tanken bij Berkman Julianadorp aan de Schoolweg! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Julianadorp tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement