Kiefte

Tanken kan zeer voordelig bij Kiefte in Julianadorp, aan de Schoolweg. Maak uw auto helemaal rijklaar met onze hogedruk wasbox, bandenpomp en stofzuigers!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman? Dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Autowassen

Naast tanken kun je bij Kiefte ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat. In deze wasstraat parkeer je de auto, stapt vervolgens uit en start de machine. Afhankelijk van het programma (Budget, Normaal of Excellent) wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. In de tussentijd kun je natuurlijk binnen even genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker vers broodje! De wasprogramma’s die in Julianadorp worden aangeboden zijn:

  • Budget t.w.v. €5.95
  • Normaal t.w.v. €8.95
  • Excellent t.w.v. €12.95 (met de Berkman app kun je €5,00 korting krijgen op dit programma!)

Leuke spaaracties

In Julianadorp kun je bij Kiefte ook sparen voor leuke acties. Sparen kan volledig digitaal via de Berkman app (beschikbaar voor iPhone en Android). Met een account in deze app spaar je 1 punt per getankte liter brandstof. De opgespaarde punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor leuke aanbiedingen bij Berkman of bij één van de deelnemende partners.  Alles over de Berkman app is ook terug te vinden op deze website onder het kopje ‘Berkman Bonus‘.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Kiefte

Je kunt 24h per dag bij ons tanken. Onze winkel is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:30 uur, op zaterdag van 09:00 uur tot 14:00 uur en op zondag gesloten.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen in de maand juni, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

 

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement