Berkman tankstation Hellevoetsluis Rijksstraatweg

Tanken kan voordelig bij tankstation Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg. Maak je auto helemaal rijklaar met onze hogedruk wasbox, roll-over wasstraat, bandenpomp en stofzuigers!

Extra Voordelig Tanken

Bij Berkman Hellevoetsluis tank je nu extra voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

PLAN JE ROUTE!

Sluiting shop

Helaas is vanaf heden de shop van dit tankstation gesloten. Uiteraard kun je hier nog steeds terecht om te tanken en om gebruik te maken van de hogedruk wasbox, roll-over wasstraat, bandenpomp, stofzuigers en wasmachines. Daarnaast verwelkomen wij je ook nog steeds graag bij ons Pin&Go tankstation aan de Moriaanseweg West in Hellevoetsluis.

Basic Wash Hellevoetsluis

Berkman is aangesloten bij het concept van Basic Wash. Basic Wash heeft een groeiend netwerk van meer dan 8 locaties dat steeds groter aan het worden is. Dit unieke concept van onbeperkt wassen voor een zo goedkoop mogelijke prijs is op alle locaties van toepassing. Naast een abonnement is het ook mogelijk om een losse wasbeurt te kopen. Deze wasbeurt kun je online kopen en vervolgens ontvang je een QR-code die je op locatie kunt scannen zodra je auto goed gepositioneerd staat. Klik hier om een wasbeurt aan te schaffen.

  • Wasprogramma Basic: €4,99
  • Wasprogramma Gold: €7,99
  • Wasprogramma Premium: €10,50
  • Wasprogramma Premium Plus: €13,50

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 (E5) en voor Euro 95 (E10).

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hogedruk wasboxen, wasmachine, aanhanger verhuur, stofzuigers en een gratis bandenpomp.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor uw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Hellevoetsluis Rijksstraatweg

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 07:00 tot 22:00 uur en op zondag van 08:00 tot 22:00 uur.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Benzineprijs Hellevoetsluis

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Hellevoetsluis vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Hellevoetsluis

Kom goedkoop tanken bij Berkman Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Hellevoetsluis tank jij dus voordelig.

 

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy