Berkman Hellevoetsluis Rijksstraatweg

Tanken kan voordelig bij tankstation Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg. Maak je auto helemaal rijklaar met onze hogedruk wasbox, roll-over wasstraat, bandenpomp en stofzuigers!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Autowassen bij Berkman Hellevoetsluis

Naast tanken kun je bij Berkman Hellevoetsluis ook gebruik maken van onze vernieuwde ‘roll-over’ wasstraat. In deze wasstraat parkeer je de auto, stapt vervolgens uit en start de machine. Afhankelijk van het programma (Budget, Normaal of Excellent) wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. In de tussentijd kun je natuurlijk binnen even genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker vers broodje! De wasprogramma’s die in Hellevoetsluis worden aangeboden zijn:

  • Budget t.w.v. €5.95
  • Normaal t.w.v. €8.95
  • Excellent t.w.v. €12.95 (op vertoon van 3 Berkman tankbonnen krijg je €5,00 korting op dit programma!)

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 en voor Euro 95.

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hogedruk wasboxen, wasmachine, aanhanger verhuur, stofzuigers, een gratis bandenpomp en een winkel.

Aanhanger huren

Ook voor het huren van een aanhanger van Boedelbak, kun je terecht bij Berkman Hellevoetsluis. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, en kun je zelfs direct online reserveren!

Tank&Win!

Tank jij bij Berkman Hellevoetsluis aan de Rijksstraatweg en speel je mee met Tank&Win!? Dan maak je elke maand, met iedere tankbeurt, kans op toffe prijzen! Speel je nog niet mee? Meld je dan hier aan!

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor uw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Hellevoetsluis Rijksstraatweg

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend van 07:00 tot 22:00 uur en op zondag van 08:00 tot 22:00 uur.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement