TotalEnergies Berkman tankstation Voorburg

Bij TotalEnergies Berkman Voorburg kun je snel en voordelig tanken, iets uitzoeken in onze shop of de auto eens goed onder handen nemen in de hoge druk wasboxen of in de rollover wasstraat.

Openingstijden TotalEnergies Berkman Voorburg

De openingstijden van onze shop zijn verruimd. Deze wijziging is alleen van toepassing op de shop en heeft GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.

De shop is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 21:00 uur
Zaterdag 08:00 – 21:00 uur
Zondag 09:00 – 21:00 uur 

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Euro 95 (E10), Tweetakmix, Excellium Diesel en Euro 98 (E5)

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hoge drukboxen, een roll-over wasstraat, stofzuigers, bandenpomp, wasmachines en een winkel. Bovendien maak je bij elke tankbeurt kans op mooie prijzen met onze Berkman app!

Autowassen

Naast tanken kun je bij TotalEnergies Berkman Voorburg ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat. In deze wasstraat parkeer je de auto, stap je vervolgens uit en start je de machine. Afhankelijk van het programma wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. De wasprogramma’s die in Voorburg worden aangeboden zijn:

  • Wasprogramma Basic: €4,99
  • Wasprogramma Gold: €7,99
  • Wasprogramma Premium: €10,50
  • Wasprogramma Premium Plus: €13,50

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: de Berkman tankpas, Total Card, Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard en Pin.

Benzineprijs Total Energies Berkman Voorburg

De meest actuele benzineprijs bij Total Energies Berkman Voorburg vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Total Energies Berkman Voorburg

Kom goedkoop tanken bij Total Energies Berkman Voorburg aan Oosteinde! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Total Energies Berkman tankstation in Voorburg tank jij dus voordelig.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy