Berkman Voorburg

Bij Berkman Voorburg kun je snel en voordelig tanken, iets uitzoeken in onze shop of de auto eens goed onder handen nemen in de hogedruk wasboxen of in de rollover wasstraat.

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Tweetakmix, Superplus 98, E10 Biobenzine en voor Euro 95.

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hoge drukboxen, een roll-over wasstraat, stofzuigers, een gratis bandenpomp, wasmachines en een winkel. Bovendien maak je bij elke tankbeurt kans op mooie prijzen met Tank&Win!

Gezonde producten

Trek in een gezonde snack? Bij ons tankstation in Voorburg kun je nu ook een gezond tussendoortje halen. Verantwoorde repen en drankjes koop je vanaf nu dus ook in de shop! Benieuwd naar de repen en drankjes? Kom gezellig langs!

Autowassen

Naast tanken kun je bij Berkman Voorburg ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat. In deze wasstraat parkeer je de auto, stap je vervolgens uit en start je de machine. Afhankelijk van het programma (Budget, Normaal of Excellent) wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. De wasprogramma’s die in Voorburg worden aangeboden zijn:

  • Budget t.w.v. €5.95
  • Normaal t.w.v. €8.95
  • Excellent t.w.v. €12.95 (op vertoon van 3 Berkman tankbonnen krijg je €5,00 korting op dit programma!)

Tank&Win!

Tank jij bij Berkman Voorburg en speel je mee met Tank&Win!? Dan maak je kans op de volgende toffe prijzen! Kijk hier voor meer informatie.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard, Berkman tankpas en Pin.

Openingstijden Berkman Voorburg 

De winkel en de wasstraat zijn geopend elke dag tot 21:00 uur geopend. Op maandag t/m zaterdag beginnen wij om 07:00 uur en op zondagen ben je vanaf 09:00 uur welkom. Voor het tanken kun je 24 uur per dag, zeven dagen per week bij ons terecht. Dit geldt overigens niet voor tanken aan de Berkman Pitstop pompen; deze service is beschikbaar op bovengenoemde tijden.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement