Berkman Ulvenhout

Kom ook voordelig tanken bij Berkman Ulvenhout aan de Molenstraat. Wij hebben ook broodjes, een wasstraat en leuke spaaracties!

Openingstijden Berkman Ulvenhout

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de openingstijden van onze shop voor de komende periode te wijzigen. Deze wijziging is alleen van toepassing op de shop en heeft GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.  

De shop is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag07:00 – 19:00 uur
Dinsdag07:00 – 19:00 uur
Woensdag07:00 – 19:00 uur
Donderdag07:00 – 19:00 uur
Vrijdag 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag 09:00 – 17:00 uur
Zondag10:00 – 17:00 uur 

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Gezonde producten

Trek in een gezonde snack? Bij ons tankstation in Ulvenhout kun je nu ook een gezond tussendoortje halen. Verantwoorde repen en drankjes koop je vanaf nu dus ook in de shop! Benieuwd naar de repen en drankjes? Kom gezellig langs!

Tank&Win!

Maak nu kennis met Tank&Win! Bij verschillende Berkman locaties, waaronder Ulvenhout, maak je nu kans op vele mooie prijzen. Zo geven we wekelijks o.a. een gratis tankbeurt weg, maar ook andere grote, afwisselende prijzen. Hiernaast maak je kans op leuke extra’s zoals een kopje koffie of prijzen van onze lokale partners. Koppel nu je tankpas om voortaan automatisch mee te spelen. Zie berkman.tankenwin.nl voor de prijzen van deze maand en de deelnemende tankstations en maak direct je account aan. Klik hier voor extra informatie.

Autowassen

Naast tanken kun je bij Berkman Ulvenhout ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat. In deze wasstraat parkeer je de auto, stap je vervolgens uit en start de machine. Afhankelijk van het programma (Budget, Normaal of Excellent) wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. In de tussentijd kun je natuurlijk binnen even genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker broodje! De wasprogramma’s die in Ulvenhout worden aangeboden zijn:

  • Budget t.w.v. €5.95
  • Normaal t.w.v. €8.95
  • Excellent t.w.v. €12.95 (op vertoon van 3 Berkman tankbonnen krijg je €5,00 korting op dit programma!)

Aanhanger huren

Ook voor het huren van een aanhanger van Boedelbak, kun je terecht bij Berkman Ulvenhout. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, en kun je zelfs direct online reserveren!

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98, LPG en voor Euro 95.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kan je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement