Berkman tankstation Spijkenisse

Tanken en jouw banden oppompen bij Berkman Spijkenisse doe je zeer voordelig.

Extra Voordelig Tanken

Bij Berkman Spijkenisse tank je nu extra voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

PLAN JE ROUTE!

Openingstijden Berkman Spijkenisse

De openingstijden van onze shop zijn verruimd. Deze wijziging is alleen van toepassing op de shop en heeft GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.

De shop is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 20:00 uur
Zaterdag 08:00 – 20:00 uur
Zondag 09:00 – 20:00 uur 

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 (E5) en voor Euro 95 (E10).

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben een bandenpomp, kun je bij ons met je tankpas betalen en hebben wij en een winkel.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Benzineprijs Spijkenisse

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Spijkenisse vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Spijkenisse

Kom goedkoop tanken bij Berkman Spijkenisse aan het Noordeinde! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Spijkenisse tank jij dus voordelig.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jou gewenste faciliteiten.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement