Berkman Sliedrecht

Tanken kan voordelig bij Berkman Sliedrecht. De benzinepomp is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je beschikbaar!

Happy Hours

Bij Berkman Sliedrecht tank je altijd voordelig omdat wij onze concurrenten nauwlettend in de gaten houden en onze prijs daarop aanpassen. Maar dat is nog niet alles, je tankt hier dagelijks tussen 18.00 en 06.00 uur en op zondag de hele dag ook nog eens met 3 cent extra korting per liter t.o.v. overdag!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Brandstoffen 

Bij ons kun je terecht voor drie soorten brandstof, namelijk Euro 95, Dieselolie en tweetakt mix.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Pinpas, de Berkman tankpas, MoveMove, Multi tank card, Travelcard, Mastercard & Visa.

Openingstijden Berkman Sliedrecht

Je kunt 24h per dag, 7 dagen per week bij ons tanken.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jou gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement