Berkman Tankstation St. Willebrord Dorpsstraat

Kom ook voordelig tanken bij Berkman St. Willebrord!

Laagste Prijs Garantie

Bij Berkman Sint Willebrord betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk de prijzen van onze concurrenten in Sint Willebrord nauwlettend in de gaten en passen onze prijzen hierop aan. Mocht het toch een keer zo zijn dat we een prijsdaling van een concurrent gemist hebben dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl. Wij betalen het verschil terug en passen direct onze prijs aan! Meer informatie over de spelregels van de Laagste Prijs Garantie vind je hier.

Brandstoffen 

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 (E5), LPG en voor Euro 95 (E10).

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor uw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas. Wij bieden je graag de (particulieren) tankpas aan. Waarmee je naast hoge kortingen ook direct gratis spaart voor de leukste items of dagjes weg.

Openingstijden Berkman Sint Willebrord

Je kunt 24 uur per dag bij ons terecht om te tanken!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar kun je onze tankstations allemaal vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Benzineprijs St. Willebrord

De meest actuele benzineprijs bij Berkman St. Willebrord vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Ulvenhout

Kom goedkoop tanken bij Berkman St. Willebrord aan de Dorpsstraat 288! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in St. Willebrord tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy