Berkman Schiedam Zwaluwlaan

Tanken kan zeer voordelig bij Berkman Schiedam Zwaluwlaan. De benzinepomp is 24 uur per dag beschikbaar!

Zomers genieten

Hou jij ook zo van de zomer? En wil je dat heerlijke vakantiegevoel nog niet kwijt? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Tank tussen 23 augustus en 30 september bij Berkman en maak t/m eind september elke week kans op de mooiste zomerse prijzen!

Bekijk de actie

Berkman app

Wil jij maandelijks toffe prijzen winnen, jouw tankgegevens in één overzicht en parkeren via de goedkoopste parkeerapp van Nederland? Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de Berkman app, je te registreren en te tanken bij één van onze deelnemende locaties! Meer info en een download instructie vind je hier!

Direct de app downloaden? Dit doe je gemakkelijk via je smartphone in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

Extra voordelig tanken tijdens de Happy Hours

Bij Berkman Schiedam Zwaluwlaan tank je altijd voordelig omdat wij onze concurrenten nauwlettend in de gaten houden en onze prijs daarop aanpassen. Maar dat is nog niet alles, op dit station bieden we je gedurende onze Happy Hours (van 19.00 uur tot 07.00 uur) nog eens twee cent per liter extra korting! Let op: dit geldt voor alle dagen behalve de donderdag, want op donderdag bieden we je de gehele dag extra korting.

Brandstoffen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende brandstoffen, namelijk voor Dieselolie, Superplus 98 en Euro 95.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TankQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Schiedam

Je kunt 24 uur per dag bij ons terecht om te tanken!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement