Berkman Tankstation Schagen

Kom voordelig tanken bij het Berkman Tankstation Schagen aan de Witte Paal 1a! Hier kan je ook terecht voor autowassen, heerlijke verse broodjes, een lekker kopje koffie en meer!

Openingstijden Berkman Schagen

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om onze shop voor de komende periode te sluitenOnze pompen zijn wel geopend dus tanken blijft mogelijk, 24 uur per dag! Onze excuses voor het ongemak.  

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben een ‘roll-over’ wasstraat, stofzuigers, een gratis bandenpomp en een winkel met bakery waar je terecht kunt voor een heerlijk bakje koffie en lekkere vers belegde broodjes.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, Pin, MoveMove, TanQyou FuelCard, Maestro en de Berkman tankpas.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Benzineprijs Schagen

De meest actuele benzineprijs bij het Berkman Tankstation Schagen  vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Schagen

Kom goedkoop tanken bij Berkman Schagen aan de Witte Paal 1A! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Schagen tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy