Berkman tankstation Middelburg

De voordeligste brandstof haal je bij Berkman tankstation Middelburg aan de Althoornweg. Ook kun je gebruik maken van de uitgebreide wasfaciliteiten en gratis bandenpomp!

Extra Voordelig Tanken

Bij Berkman Middelburg tank je nu extra voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

PLAN JE ROUTE!

Berkman Voordeelpas!

Berkman introduceert, speciaal voor trouwe klanten zoals jij, de Berkman Voordeelpas. Dat is onze Tankpas met, de naam zegt het al, allerlei extra voordelen. Wil jij bijvoorbeeld ook profiteren van:

  1. 1 eurocent korting t.o.v. de prijs aan de pomp
  2. 10% korting op autowassen
  3. Meedoen met het Berkman Spaarprogramma
  4. Contactloos betalen
  5. Mogelijkheid om jouw sportclub te steunen

Vraag dan snel hier jouw tankpas aan!

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hoge drukboxen, stofzuigers, een wasstraat en een gratis bandenpomp*. Daarnaast kun je de beste koffie en lekkernijen vinden bij Helen’s Bakery en kun je 24h per dag bij ons tanken.

*De bandenpomp is alleen toegankelijk wanneer je gebruik maakt van de wasstraat.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Middelburg

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de openingstijden van onze wasstraat voor de komende periode te wijzigen. Deze wijziging is alleen van toepassing op de wasstraat en heeft GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.  

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Benzineprijs Middelburg

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Middelburg vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Middelburg

Kom goedkoop tanken bij Berkman Middelburg aan de Althoornweg! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Middelburg tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0036.56.950.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement - Laadpas Privacy