Berkman Middelburg

De voordeligste brandstof haal je bij Berkman Middelburg aan de Althoornweg. Ook kun je gebruik maken van de uitgebreide wasfaciliteiten en gratis bandenpomp!

Berkman Restaurantactie

Tank bij Berkman, steun de restaurants en ontvang hoge kortingen op een heerlijk diner! Meer informatie vind je op onze actiepagina.

Reserveer nu alvast een heerlijk avondje uit met flinke korting, wanneer de restaurants weer open zijn. Kun of wil je niet zo lang wachten? Dan kun je ook alvast kiezen voor een HEERLIJK take-away pakket of een luxe hotelovernachting!

Doe mee met de actie!

Berkman app

Wil jij maandelijks toffe prijzen winnen, jouw tankgegevens in één overzicht en parkeren via de goedkoopste parkeerapp van Nederland? Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de Berkman app, je te registreren en te tanken bij één van onze deelnemende locaties! Meer info en een download instructie vind je hier!

Direct de app downloaden? Dit doe je gemakkelijk via je smartphone in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Carwash Middelburg

Per 30 september 2019 gaat onze Berkman Carwash verder onder de naam Carwash Middelburg. Met een geheel nieuw concept, innovatieve technieken en nog uitgebreidere wasfaciliteiten is dit de meest uitgebreide wasstraat van Middelburg! Zo hebben wij, naast autowassen, ook apparatuur voor het reinigen van je interieur, een mattenwasser en doekenautomaat. Daarnaast bieden wij een VIP behandeling aan waarbij wij je auto van binnen en buiten compleet reinigen. Na deze behandeling lijkt de auto weer als nieuw! Daarnaast bieden wij ook iets speciaals; onbeperkt gebruik maken van de wasstraat. Er is keus uit twee abonnementsopties, afhankelijk van welk wasprogramma jouw voorkeur heeft. Meer informatie vind je hier.

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hoge drukboxen, stofzuigers, een wasstraat, wasmachines en een gratis bandenpomp. Daarnaast kun je de beste koffie en lekkernijen vinden bij Helen’s Bakery en kun je 24h per dag bij ons tanken.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Middelburg

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de openingstijden van onze wasstraat voor de komende periode te wijzigen. Deze wijziging is alleen van toepassing op de wasstraat en heeft GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.  

De wasstraat is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag 08:00 – 18:00 uur
Dinsdag 08:00 – 18:00 uur
Woensdag 08:00 – 18:00 uur
Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 08:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00 uur 

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

 

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement