Berkman Middelburg

De voordeligste brandstof haal je bij Berkman Middelburg aan de Althoornweg. Ook kun je gebruik maken van de uitgebreide wasfaciliteiten en gratis bandenpomp!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Tank&Win!

Tank jij bij Berkman Middelburg en speel je mee met Tank&Win!? Dan maak je deze maand kans op de volgende toffe prijzen! Kijk hier voor meer informatie.

Carwash Middelburg

Per 30 september 2019 gaat onze Berkman Carwash verder onder de naam Carwash Middelburg. Met een geheel nieuw concept, innovatieve technieken en nog uitgebreidere wasfaciliteiten is dit de meest uitgebreide wasstraat van Middelburg! Zo hebben wij, naast autowassen, ook apparatuur voor het reinigen van je interieur, een mattenwasser en doekenautomaat. Daarnaast bieden wij een VIP behandeling aan waarbij wij je auto van binnen en buiten compleet reinigen. Na deze behandeling lijkt de auto weer als nieuw! Daarnaast bieden wij ook iets speciaals; onbeperkt gebruik maken van de wasstraat. Er is keus uit twee abonnementsopties, afhankelijk van welk wasprogramma jouw voorkeur heeft. Meer informatie vind je hier.

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hoge drukboxen, stofzuigers, een wasstraat, wasmachines en een gratis bandenpomp. Daarnaast kun je de beste koffie en lekkernijen vinden bij Helen’s Bakery en kun je 24h per dag bij ons tanken.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Middelburg

Je kunt 24h per dag bij ons tanken. De openingstijden van de wasstraat zijn 08.00 uur tot 18.00 uur, zeven dagen per week. Ook op zondag kun je dus bij ons terecht voor een blinkend schone auto!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

 

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement