Berkman Middelburg

De voordeligste brandstof haal je bij Berkman Middelburg aan de Althoornweg. Ook kun je gebruik maken van de uitgebreide wasfaciliteiten en gratis bandenpomp!

Extra Voordelig Tanken

Bij Berkman Middelburg tank je nu extra voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

PLAN JE ROUTE!

Berkman Restaurantactie

Een kortingscode ontvangen voor een heerlijk diner bij een restaurant naar keuze? Verzilveren kan tot en met 31 december 2021. Meer informatie vind je op onze actiepagina.

Berkman app

Wil jij maandelijks toffe prijzen winnen, jouw tankgegevens in één overzicht en parkeren via de goedkoopste parkeerapp van Nederland? Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de Berkman app, je te registreren en te tanken bij één van onze deelnemende locaties! Meer info en een download instructie vind je hier!

Direct de app downloaden? Dit doe je gemakkelijk via je smartphone in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

Carwash Middelburg

Per 30 september 2019 gaat onze Berkman Carwash verder onder de naam Carwash Middelburg. Met een geheel nieuw concept, innovatieve technieken en nog uitgebreidere wasfaciliteiten is dit de meest uitgebreide wasstraat van Middelburg! Zo hebben wij, naast autowassen, ook apparatuur voor het reinigen van je interieur, een mattenwasser en doekenautomaat. Daarnaast bieden wij ook iets speciaals; onbeperkt gebruik maken van de wasstraat. Er is keus uit twee abonnementsopties, afhankelijk van welk wasprogramma jouw voorkeur heeft. Meer informatie vind je hier.

Services 

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hoge drukboxen, stofzuigers, een wasstraat en een gratis bandenpomp*. Daarnaast kun je de beste koffie en lekkernijen vinden bij Helen’s Bakery en kun je 24h per dag bij ons tanken.

*De bandenpomp is alleen toegankelijk wanneer je gebruik maakt van de wasstraat.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Middelburg

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de openingstijden van onze wasstraat voor de komende periode te wijzigen. Deze wijziging is alleen van toepassing op de wasstraat en heeft GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.  

De wasstraat is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag 08:00 – 18:00 uur
Dinsdag 08:00 – 18:00 uur
Woensdag 08:00 – 18:00 uur
Donderdag 08:00 – 18:00 uur
Vrijdag 08:00 – 18:00 uur
Zaterdag 08:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00 uur 

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

 

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement