Berkman Hoofddorp

Kom ook voordelig tanken bij Berkman Hoofddorp aan de IJweg. Je profiteert hier niet alleen van gunstige brandstofprijzen, maar kunt tegen inlevering van je tankbon ook gebruik maken van een speciale aanbieding van onze partner Loogman Carwash!

Extra Voordelig Tanken

Bij Berkman Hoofddorp tank je nu extra voordelig! betaal nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan.

Plan je route!

De lekkerste Kersen

De kersenkraam van De Roosakker staat weer op ons terrein in Barendrecht! Samen met De Roosakker hebben wij natuurlijk weer een leuke kortingsactie voor jou klaarstaan. Heb je 20 liter getankt bij Berkman Barendrecht dan ontvang je, op vertoon van je tankbon, €2,- korting op een bak heerlijke kersen! Dat wordt smullen!

Openingstijden: maandag t/m zaterdag (de precieze openingstijden zijn afhankelijk van de voorraad)

Berkman Restaurantactie

Een kortingscode ontvangen voor een heerlijk diner bij een restaurant naar keuze? Verzilveren kan tot en met 31 december 2021. Meer informatie vind je op onze actiepagina.

Berkman app

Wil jij maandelijks toffe prijzen winnen, jouw tankgegevens in één overzicht en parkeren via de goedkoopste parkeerapp van Nederland? Het enige wat je hoeft te doen is het downloaden van de Berkman app, je te registreren en te tanken bij één van onze deelnemende locaties! Meer info en een download instructie vind je hier!

Direct de app downloaden? Dit doe je gemakkelijk via je smartphone in de Play Store (Android) of App Store (Apple).

Korting op autowassen

Als klant van Berkman Hoofddorp profiteer je van veel voordeel. Zo ook bij onze partner Loogman Carwash, want tegen inlevering van je Berkman tankbon ontvang je hier maar liefst drie euro korting op het exclusieve autowasprogramma aan de Robijnlaan 10. Zo wordt je auto voortaan in Showroom Quality gewassen voor slechts €14,50 ipv €17,50!

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, MoveMove, Travelcard, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Hoofddorp

Iedere dag van de week kun je bij Berkman Hoofddorp terecht. Ons tankstation is geopend van 07.00 uur tot 21.00 uur, zowel doordeweeks als in het weekend!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement