Berkman Den Haag

Je kunt 24 uur per dag zeer voordelig tanken bij Berkman Den Haag aan de Maanweg. Dit komt doordat wij dagelijks de concurrenten scherp in de gaten houden. Bij Berkman Den-Haag zit je dus altijd goed!

Tevens vind je hier diverse faciliteiten zoals een winkel, bandenpomp, hogedruk wasboxen en rollover wasstraten.

WASSEN MET 50% KORTING! 

Je wast de aankomende tijd extra voordelig bij Berkman Den Haag! Als je in het bezit bent van een Berkman Waspas, was je namelijk met maar liefst 50% korting op alle wasprogramma’s. Zie onderstaande wasprogramma’s met bijbehorende prijzen:

Budget:                 €5,-         -> 50% korting                   = €2,50
Normaal:              €9,-        -> 50% korting                   = €4,50
Excellent:             €12,-       -> 50% korting                   = €6,-
Premium:             €14,50    -> 50% korting                   = €7,25

Vraag HIER je Berkman Waspas aan!

Wist je dat je 24/7 bij Berkman Den Haag terecht kan bij de Rollover wasstraat? Zo kun je ook ’s nachts weer schoon de weg op.
Onze lange wasstraat is open van 08:00-18:00 uur.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, Pin en de Berkman tankpas.

Openingstijden Berkman Den Haag

Je kunt 24h per dag bij ons tanken, onze winkel is ook 24h per dag open.

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jouw gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen in de maand juni, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement