Berkman Barendrecht

Kom voordelig tanken bij Berkman Barendrecht aan de Tuindersweg! Wij hebben ook verse broodjes, een wasstraat en leuke spaaracties. En, sinds oktober 2017 een uniek concept waarbij we de voordelen van een bemand en een onbemand station combineren!

Openingstijden Berkman Barendrecht

In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de openingstijden van onze shop en bakery bij voor de komende periode te wijzigen. Deze wijzigingen zijn alleen van toepassing op de shop en de bakery en hebben GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.  

De shop is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag 07:00 – 19:00 uur
Woensdag 07:00 – 19:00 uur
Donderdag 07:00 – 19:00 uur
Vrijdag 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag 10:00 – 18:00 uur
Zondag 10:00 – 17:00 uur 

De bakery is geopend voor afhalen op de volgende tijden: 

Maandag 07:00 – 19:00 uur
Dinsdag 07:00 – 19:00 uur
Woensdag 07:00 – 19:00 uur
Donderdag 07:00 – 19:00 uur 

Vrijdag 07:00 – 19:00 uur
Zaterdag GESLOTEN
Zondag GESLOTEN 

Bezorgen kan van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 – 18:30 uur

Berkman Bakery

Bij onze Berkman Bakery kun je terecht voor de lekkerste broodjes, sapjes en specials van Barendrecht! Allemaal gemaakt met producten die bij de beste lokale leveranciers vandaan komen.

Sinds kort bestel je ook gemakkelijk online en bieden wij jou de optie om gebruik te maken van onze Berkman Bakery bezorgservice. Zo hoef je zelf de deur niet meer uit en kun je toch genieten van onze heerlijke broodjes! Wanneer je de code “berkman5” gebruikt krijg je nu ook nog eens 5% korting op je gehele bestelling.

Gezonde producten

Trek in een gezonde snack? Bij ons tankstation in Barendrecht kun je nu ook een gezond tussendoortje halen. Verantwoorde repen en drankjes koop je vanaf nu dus ook in de shop! Benieuwd naar de repen en drankjes? Kom gezellig langs!

Laagste Prijs Garantie

Bij Berkman Barendrecht betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk de prijzen van onze concurrenten in Barendrecht nauwlettend in de gaten en passen onze prijzen hierop aan. Mocht het toch een keer zo zijn dat we een prijsdaling van een concurrent gemist hebben dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl. Wij betalen het verschil terug en passen direct onze prijs aan! Meer informatie over de spelregels van de Laagste Prijs Garantie vind je hier.

Pitstop Service!

Heb je al kennis gemaakt met onze unieke Pitstop Service? Lekker blijven zitten in de auto, terwijl wij voor je tanken, de voorruit schoonmaken en je de mogelijkheid bieden om vanuit de auto af te rekenen? Bij Berkman Barendrecht tillen we service naar een compleet nieuw niveau! Voor de service worden geen extra kosten gerekend. Naast de service tank je ook nog eens met de Laagste Prijs Garantie van Barendrecht!

Je vindt onze Pitstop Service bij pomp 1 en 2. Volg daarvoor de aangewezen route. Liever zelf tanken? Bij pomp 3 t/m 8 hebben we betaalautomaten geplaatst, zodat deze pompen voortaan zelfbediening kennen.

Bio bij Berkman!

Per 1 februari is bij ons tankstation in Barendrecht een nieuwe biobrandstof beschikbaar, B25 Biodiesel.

Deze duurzamere dieselvariant is vooralsnog alleen beschikbaar voor vrachtwagens.

Vanuit de overheid wordt steeds meer nadruk gelegd op verduurzaming van de brandstoffen. Er zit daarom al jaren (verplicht) een percentage bioproducten in de fossiele brandstoffen. Voor de reguliere diesel ligt dit percentage momenteel rond de 7%.

Wij dragen ook graag ons steentje bij in deze duurzame ontwikkeling en maken daarom nu de stap om voor vrachtwagens een product met maar liefst 25% bio aandeel aan te bieden. Met een kwart bio toevoeging is B25 Biodiesel duurzamer, meer milieu verantwoord en verlaagd het hiermee automatisch de CO2 footprint van jouw bedrijf. De B25 Biodiesel voldoet aan de door fabrikanten gestelde EN 590 normering en is dus voor vrijwel alle dieselvrachtwagens geschikt.

Naast Biodiesel zijn wij ook nog met andere alternatieve brandstofontwikkelingen bezig. Hierover kunnen we hopelijk binnenkort meer informatie verstrekken!

Klik hier voor de productspecificatie.

Autowassen

Naast tanken kun je bij Berkman Barendrecht ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat voor persoonsvervoer. In deze wasstraat parkeer je de auto, stapt vervolgens uit en start de machine. Afhankelijk van het programma (Budget, Normaal of Excellent) wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. In de tussentijd kun je natuurlijk binnen even genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker vers broodje!

De wasprogramma’s die bij Berkman Barendrecht worden aangeboden zijn:

• Budget t.w.v. €5.95
• Normaal t.w.v. €8.95
• Excellent t.w.v. €12.95 (op vertoon van 3 Berkman tankbonnen krijg je €5,00 korting op dit programma!)

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, UTA, Dieselcard, Mastercard, Visa, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement