Berkman Tankstation Barendrecht

Berkman Particuliere Tankpas!

Berkman introduceert, speciaal voor trouwe klanten zoals jij, de Berkman Particuliere Tankpas. Dat is onze Tankpas met allerlei extra voordelen. Wil jij bijvoorbeeld ook profiteren van:

  1. 1 eurocent korting t.o.v. de prijs aan de pomp
  2. 10% korting op autowassen
  3. Meedoen met het Berkman Spaarprogramma
  4. Contactloos betalen
  5. Mogelijkheid om jouw sportclub te steunen

Vraag dan snel hier jouw tankpas aan!

Openingstijden Berkman Barendrecht

De openingstijden van onze shop en bakery zijn verruimd voor de komende periode te wijzigen. Deze wijzigingen zijn alleen van toepassing op de shop en de bakery en hebben GEEN invloed op het tanken. Tanken blijft gewoon mogelijk op dezelfde tijden als dat je van ons gewend bent.  

De shop is van geopend op de volgende tijden: 

Maandag tm vrijdag 06:00 – 21:00 uur
Zaterdag 08:00 – 21:00 uur
Zondag 09:00 – 21:00 uur

De bakery is geopend voor afhalen op de volgende tijden: 

Maandag tm vrijdag 06:00 – 17:00 uur
Zaterdag 08:00 – 15:00
Zondag GESLOTEN 

Bezorgen kan van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 – 14:00 uur

Berkman Zakelijke Tankpas!

Berkman helpt zakelijke automobilisten altijd voordelig onderweg te blijven zonder ingewikkelde rittenadministratie of voorafbetalingen. Of je nu een ZZP’er bent, een MKB runt of eigenaar bent van een grote organisatie. Berkman heeft altijd een passende tankpas voor jou en/of je personeel. Met de Zakelijke Tankpas van Berkman tank je op meer dan 70 locaties door heel Nederland.

VOOR ZZP’ERS          VOOR MKB’ERS           VOOR GROOTZAKELIJK 

Laagste Prijs Garantie

Tank nu in Barendrecht de Euro95 het goedkoopst bij Berkman. De Euro95 tank je nergens in Barendrecht goedkoper dan aan de Tuindersweg. Tot snel bij Berkman Barendrecht!

Timmy’s Barendrecht

Bij Timmy’s kun je terecht voor de lekkerste broodjes, sapjes en specials van Barendrecht! Allemaal gemaakt met producten die bij de beste lokale leveranciers vandaan komen.

Bio bij Berkman!

Per 1 februari is bij ons tankstation in Barendrecht een nieuwe biobrandstof beschikbaar, B25 Biodiesel.

Deze duurzamere dieselvariant is vooralsnog alleen beschikbaar voor vrachtwagens.

Vanuit de overheid wordt steeds meer nadruk gelegd op verduurzaming van de brandstoffen. Er zit daarom al jaren (verplicht) een percentage bioproducten in de fossiele brandstoffen. Voor de reguliere diesel ligt dit percentage momenteel rond de 7%.

Wij dragen ook graag ons steentje bij in deze duurzame ontwikkeling en maken daarom nu de stap om voor vrachtwagens een product met maar liefst 25% bio aandeel aan te bieden. Met een kwart bio toevoeging is B25 Biodiesel duurzamer, meer milieu verantwoord en verlaagd het hiermee automatisch de CO2 footprint van jouw bedrijf. De B25 Biodiesel voldoet aan de door fabrikanten gestelde EN 590 normering en is dus voor vrijwel alle dieselvrachtwagens geschikt.

Naast Biodiesel zijn wij ook nog met andere alternatieve brandstofontwikkelingen bezig. Hierover kunnen we hopelijk binnenkort meer informatie verstrekken!

Klik hier voor de productspecificatie.

Autowassen

Naast tanken kun je bij Berkman Barendrecht ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat voor persoonsvervoer. In deze wasstraat parkeer je de auto, stapt vervolgens uit en start de machine. Afhankelijk van het programma (Budget, Normaal of Excellent) wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. In de tussentijd kun je natuurlijk binnen even genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker vers broodje!

De wasprogramma’s die bij Berkman Barendrecht worden aangeboden zijn:

• Budget t.w.v. €5.95
• Normaal t.w.v. €8.95
• Excellent t.w.v. €12.95

Wij bieden verschillende soorten services aan. Wij hebben hoge drukboxen, een roll-over wasstraat, stofzuigers, bandenpomp, service aan de pomp, wasmachines, een bakery en een winkel.

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Multi tank card, Travelcard, MoveMove, UTA, Dieselcard, Mastercard, Visa, TanQyou FuelCard, Pin en de Berkman tankpas

Benzineprijs Barendrecht

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Barendrecht vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Barendrecht

Kom goedkoop tanken bij Berkman Barendrecht aan de Tuindersweg! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Barendrecht tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement