Berkman Barendrecht

Kom voordelig tanken bij Berkman Barendrecht aan de Tuindersweg! Wij hebben ook verse broodjes, een wasstraat en leuke spaaracties. En, sinds oktober 2017 een uniek concept waarbij we de voordelen van een bemand en een onbemand station combineren!

Berkman gaat verbouwen

Op maandag 26 augustus starten wij met een grootschalige verbouwing van ons tankstation in Barendrecht. Er wordt een nieuw vloeistofdichte vloer gestort, alle pompen worden vernieuwd en er worden voorbereidingen getroffen voor verdere verbouwingen in de toekomst. Al deze vernieuwingen zorgen helaas wel voor hinder.

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten gewoon kunnen blijven tanken hebben wij naast de shop één plek gecreëerd waar auto’s én vrachtwagens kunnen tanken. Helaas hebben wij hier geen LPG pomp, dit betekent dat, gedurende de verbouwing, er dus geen LPG getankt kan worden. De shop en bakkerij blijven gedurende de hele verbouwing open en je kunt er dus nog steeds terecht voor al je aankopen en heerlijke broodjes! Ook zijn de was-boxen, de wasstraat en 1 stofzuiger gewoon beschikbaar.

De werkzaamheden zullen naar verwachting 4 weken in beslag nemen. Eind september zijn wij dus weer open zoals je van ons gewend bent, maar dan wel in een nieuw jasje!

Berkman Bakery

Sinds kort heeft de Berkman Bakery in Barendrecht een nieuwe uitstraling! Zo is er een vernieuwde menukaart met heel wat lekkere broodjes, sapjes en specials, allemaal gemaakt met producten die bij de beste lokale leveranciers vandaan komen. Naast de menukaart zijn ook onze eigen bakery toppers in een nieuw jasje gestoken en is het nu ook mogelijk om online te bestellen. Dit doe je heel gemakkelijk hier. Wanneer je de code “berkman5” gebruikt krijg je nu ook nog eens 5% korting!

Laagste Prijs Garantie

Heb je ook al gezien dat onze literprijzen flink gedaald zijn? Dat komt omdat we je nu de Laagste Prijs Garantie van Barendrecht geven! We houden de prijzen van onze concurrenten in Barendrecht ieder uur in de gaten en passen onze prijzen hierop aan. Mocht het toch een keer zo zijn dat we een prijsdaling van een concurrent gemist hebben, dan mag je bij ons altijd het teveel betaalde bedrag reclameren. Meer informatie over de spelregels van de Laagste Prijs Garantie vind je hier!

Tank&Win!

Tank jij bij Berkman Barendrecht en speel je mee met Tank&Win!? Dan maak je maandelijks kans op verschillende toffe prijzen!

Kijk hier voor meer informatie.

Bio bij Berkman!

Per 1 februari is bij ons tankstation in Barendrecht een nieuwe biobrandstof beschikbaar, B25 Biodiesel.

Deze duurzamere dieselvariant is vooralsnog alleen beschikbaar voor vrachtwagens.

Vanuit de overheid wordt steeds meer nadruk gelegd op verduurzaming van de brandstoffen. Er zit daarom al jaren (verplicht) een percentage bioproducten in de fossiele brandstoffen. Voor de reguliere diesel ligt dit percentage momenteel rond de 7%.

Wij dragen ook graag ons steentje bij in deze duurzame ontwikkeling en maken daarom nu de stap om voor vrachtwagens een product met maar liefst 25% bio aandeel aan te bieden. Met een kwart bio toevoeging is B25 Biodiesel duurzamer, meer milieu verantwoord en verlaagd het hiermee automatisch de CO2 footprint van jouw bedrijf. De B25 Biodiesel voldoet aan de door fabrikanten gestelde EN 590 normering en is dus voor vrijwel alle dieselvrachtwagens geschikt.

Naast Biodiesel zijn wij ook nog met andere alternatieve brandstofontwikkelingen bezig. Hierover kunnen we hopelijk binnenkort meer informatie verstrekken!

Klik hier voor de productspecificatie.

Pitstop Service!

Heb je al kennis gemaakt met onze unieke Pitstop Service? Lekker blijven zitten in de auto, terwijl wij voor je tanken, de voorruit schoonmaken, indien gewenst een bakkje heerlijk verse bonenkoffie voor je bestellen en je de mogelijkheid bieden om vanuit de auto af te rekenen? Bij Berkman Barendrecht tillen we service naar een compleet nieuw niveau! Voor de service worden geen extra kosten gerekend, enkel de koffie dient betaalt te worden, maar deze is optioneel. Naast de service tank je ook nog eens met de Laagste Prijs Garantie van Barendrecht!

Je vindt onze Pitstop Service bij pomp 1 en 2. Volg daarvoor de aangewezen route. Liever zelf tanken? Bij pomp 3 t/m 8 hebben we betaalautomaten geplaatst, zodat deze pompen voortaan zelfbediening kennen.

Autowassen

Naast tanken kun je bij Berkman Barendrecht ook gebruik maken van onze ‘roll-over’ wasstraat voor persoonsvervoer. In deze wasstraat parkeer je de auto, stapt vervolgens uit en start de machine. Afhankelijk van het programma (Budget, Normaal of Excellent) wast de machine vervolgens in een paar minuten de auto schoon. In de tussentijd kun je natuurlijk binnen even genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker vers broodje!

De wasprogramma’s die bij Berkman Barendrecht worden aangeboden zijn:

• Budget t.w.v. €5.95
• Normaal t.w.v. €8.95
• Excellent t.w.v. €12.95 (op vertoon van 3 Berkman tankbonnen krijg je €5,00 korting op dit programma!)

Openingstijden Berkman Barendrecht

De winkel en de wasstraat zijn elke dag tot 21:00 uur geopend. Op werkdagen & zaterdag beginnen wij om 06:00 uur, op zondagen ben je vanaf 09:00 uur welkom. Voor het tanken kun je 24 uur per dag bij ons terecht. Voor de Pitstop Service gelden de openingstijden van de winkel.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement