Berkman Tankstation Arnhem

Tanken kan voordelig bij het Berkman Tankstation Arnhem. De benzinepomp is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je beschikbaar!

Voordelig Tanken

Bij een Berkman tankstation betaal je nooit (te) veel voor je brandstof. Wij houden namelijk voor elk Berkman tankstation de prijzen van de concurrentie in de gaten en zorgen ervoor dat onze prijzen goed staan. Mocht je toch een tankstation in de buurt tegenkomen die nog voordeliger is dan Berkman, dan kun je ons dit altijd laten weten via marketing@berkman.nl.

Brandstoffen 

Bij ons kun je terecht voor drie soorten brandstof, namelijk Euro 95 (E10), Dieselolie en Superplus 98 (E5).

Betaalmogelijkheden 

Je kunt op verschillende manieren bij ons betalen voor jouw tankbeurt. De verschillende betaalmogelijkheden zijn: Pinpas, de Berkman tankpas, MoveMove, Multi tank card en Travelcard.

Openingstijden Berkman Arnhem

Je kunt 24h per dag, 7 dagen per week bij ons tanken.

Wasstraat Carwash Club

Op ons terrein bevindt zich de Carwash Club wasstraat. Je was hier voor een vast bedrag per maand onbeperkt jouw auto binnen 4 minuten brandschoon. Deze innovatieve wasstraat werkt aan de hand van kentekenherkenning en is daarnaast de groenste wasstraat van Arnhem! Meer informatie vind je op de website.

Ook lid worden van de Carwash Club? Meld je hier aan!

Berkman Tankstations 

Berkman heeft een netwerk van ruim zeventig tankstations in Nederland. Zowel onbemande als bemande stations, vaak ook voorzien van extra faciliteiten. Denk aan een bakery, verschillende wasmogelijkheden en natuurlijk een shop.

Waar je ons allemaal kunt vinden? Dat is terug te zien in het geografische overzicht. Uiteraard kun je zoeken op de door jou gewenste faciliteiten.

Leuk feitje 

Wij roepen het natuurlijk al lang, maar onlangs heeft De Consumentenbond het onafhankelijk aangetoond. De Berkman tankstations behoren officieel tot de voordeligste tankstations van Nederland! Gemiddeld bespaar je bij Berkman 2 cent per liter op de benzine en zelfs 3 cent per liter op de diesel. De Consumentenbond volgde van ruim 3800 tankstations in Nederland de prijzen, hierbij werden de tankstations langs de rijkswegen niet meegenomen. Van al deze tankstations scoort Berkman dus een gedeelde tweede plaats als het gaat om de beste prijzen voor benzine en diesel.

Uiteraard blijven wij ons best doen om iedereen zo voordelig en snel mogelijk te laten tanken op onze tankstations!

Benzineprijs Arnhem

De meest actuele benzineprijs bij Berkman Arnhem vind je altijd op de borden bij de pomp. Rijd dus vooral even langs om te zien wat jij vandaag betaalt voor jouw brandstof!

Goedkoop tanken Arnhem

Kom goedkoop tanken bij Berkman Arnhem op aan de Malburgse Sluis 22! Berkman is één van de voordeligste energie aanbieders binnen Nederland. Ook bij ons Berkman tankstation in Arnhem tank jij dus voordelig.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement