Tankstation Bezemer is geopend!

Twee bijzondere gasten waren op 1 en 2 december uitgenodigd voor de officiële opening van Tankstation Bezemer, aan de Lindtsedijk 94 in Zwijndrecht. Sint en Piet kwamen op 1 december aangereden in een oude lichtgroene Cadillac, en samen openden zij officieel de deuren!

Piet had al dagenlang van de daken geschreeuwd dat kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s deze dag welkom waren om het grote feest samen met hen te vieren. Zijn oproep had vele buurtbewoners opgetrommeld. Er werd gesnoept van het strooigoed, getankt met extra hoge kortingen en de Sint deelde gratis Bardahl ruitenwisservloeistof uit.

Op 2 december vierden de ondernemers van Zwijndrecht de opening nog eens dunnetjes over. Er werd nog steeds goed geprofiteerd van de 20 cent korting op de brandstof, en zes van de aanwezige ondernemers ontvingen een gratis RIB avontuur, aangeboden door Berkman Tankstations.

Sinds de samenwerking met Berkman is het tankstation, dat voorheen alleen voor vrachtwagens toegankelijk was, voor iedereen bereikbaar. Sterker nog, tankstation Bezemer biedt iedereen de Laagste Prijs Garantie van Zwijndrecht op de euro95 en diesel!

b1

b2

b4

b5

 

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement