Nieuw: Het Berkman spaarprogramma

Extra veel voordeel. Van ons. Voor jou!*

Ken jij die bedrijven die van alles beloven, als je maar klant wordt? Terwijl je, als je al klant bent, kunt fluiten naar die extra’s? Daar houden wij dus niet zo van. Bij Berkman doen we het anders. Wij belonen liever juist onze meest loyale klanten. Die bieden we extra veel voordeel. Van ons, voor jou!

Heb jij al een Berkman Tankpas? Of zou je er graag eentje willen? Dat snappen wij maar al te goed. Bij Berkman zijn de voordelen van een Tankpas niet alleen beschikbaar voor (groot)zakelijke klanten. Wij bieden onze Tankpas ook aan voor de particuliere klant. En met zo’n Tankpas kun je bij ons extra voordelig tanken. Krijg je structureel korting in de wasstraat. En spaar je mee voor de leukste aanbiedingen in ons gloednieuwe Spaarprogramma!

Hoe meer je bij ons komt tanken en wassen, des te groter worden je voordelen. Klinkt interessant, toch? En daar hoef je eigenlijk niet zo heel veel voor te doen.

Heb jij al een (particuliere) Berkman Tankpas? Dan ontvang je van ons binnenkort een mail met meer informatie hierover.

Heb je nog geen Tankpas? Dan is dit je kans! Want als je de pas nu aanvraagt, profiteer je niet alleen van bovenstaande voordelen, maar krijg je bovendien de eerste 100 punten in ons Spaarprogramma al cadeau.

*Let op: Deze voordelen zijn, in deze testfase, momenteel alleen nog op locatie Barendrecht, Middelburg, Vlissingen, Spijkenisse, Ulvenhout, Hendrik-Ido-Ambacht, Oud-Beijerland, Riethoven, Roosendaal, Hoofddorp, Oosterhout en Schiedam van toepassing.

Vraag nu je Tankpas aan!

Aan het aanvragen en gebruik van onze Tankpas zijn geen terugkerende kosten verbonden. Wel rekenen wij eenmalig €1,- administratiekosten, waarmee we ook direct de werking van de digitale incasso zullen testen. De overige voorwaarden die betrekking hebben op onze Tankpas, kun je overigens ook via de link onderaan deze pagina rustig nalezen.

Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement