De ‘ZZF Sint Verbindt Rally’

Het goede doel waar wij ons dit jaar aan verbonden hebben is de stichting Zeldzamen Ziekten Fonds (ZZF). ZZF zet zich in voor mensen met een bijzondere ziekte. Bijzondere ziektes hebben vaak geen prioriteit bij de farmaceutische industrie en daardoor worden medicijnen en goede behandelmethodes vaak niet of nauwelijks onderzocht. ZZF zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek naar specifieke zeldzame ziektes. Daarnaast organiseert ZZF meerdere malen per jaar ‘lotgenoten contactdagen’. Deze dagen zijn bedoeld om families die te maken hebben met een zeldzame ziekte binnen de familie een leuke dag te bezorgen en met elkaar in contact te brengen.

Wij ondersteunen het ZZF dit jaar middels een financiële bijdrage voor onderzoeksdoeleinden en bij de organisatie van de eerste editie van de ZZF RIB Rally op 18 juni 2016.

Op 3 december organiseerde het ZZF een rally in Voorburg. De kinderen waren uitgenodigd om een ritje te maken in een van de bijzondere auto’s. Iedereen, inclusief de Sint en zijn pieten hebben volop van de rally genoten!

zzf-sint-verbindt-rally-3

zzf-1-2016

zzf-5-2016

_inq7521

«
»
Blijf op de hoogte van de laatste acties. Aanmelden nieuwsbrief
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement