Rotary Santa Run

Op zaterdag 23 december zullen er 400 Kerstmannen en -vrouwen door het centrum van Barendrecht rennen. Net zoals voorgaande jaren wordt deze Santa Run dit jaar georganiseerd door de Rotary Club Barendrecht. Hiermee doen we ons uiterste best om samen met de organisatie en alle deelnemers geld in te zamelen voor Hospice ‘De Reiziger’.

Leuke prijzen!
Berkman stelt dit jaar voor de snelste Santa van de 3 km. en de 5 km. een leuke prijs beschikbaar.

Kom je ook?
Wil je graag meerennen? Je kunt je tot vrijdag 22 december inschrijven via barendrecht.rotarysantarun.nl. Ook voor de niet-renners is er genoeg vertier. Om 14:00 op zaterdag 23 december is er al genoeg gezelligheid op het Doormapnplein te beleven. Na het startschot om 15:15 uur zal het Shantykoor de Hoekse Waard tot ca. 18:00 uur een aantal optredens verzorgen, afgewisseld met de muziek van een lokale DJ.

Berkman Barendrecht is ook dit jaar hoofdsponsor van dit evenement. Om een extra steentje bij te dragen, zijn wij ook nogmaals uitgiftepunt van de Santa pakken. Tijdens de online inschrijving kun je een uitgiftepunt kiezen. Hier is Berkman Barendrecht dus een van.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier, kun je terecht op de website van de Rotary Santa Run.

 

 

 

«
»
Scrhijf je hier in voor de Santa Run in Barendrecht! INSCHRIJVEN
© 2018 Berkman Energie Service BV | KvK: 24126900 | BTW: NL0098.48.836.B01 - Algemene Voorwaarden - Tankpas Voorwaarden - Privacy Statement